Nejste přihlášen/a.
Dobrý den rádcové, koupil jsem si novou tv Samsung, jelikož nechci někdy rušit ostatní spároval jsem přes BT sluchátka. Vzdálenost cca 4 metry. Vše fungovalo dobře. Nedávno jsem přikoupil sounbar, ten je k tv připojen přes HDMI kabel. Od té doby se signál BT do sluchátek zhoršil, často má chvilkové výpadky, chvilku do jedno sluchátka, pak to jede normálně a tak pořád dokola. Ptám se tedy jestli muže ten soundbar nějak signál BT z televize rušit, popřípadě jestli někdo neví vlastně z jakého místa z televize signál BT vychází, jestli ten reprák nějak signálu "nepřekáží". Reproduktor soundbaru jsem přemístil z před telvize za ní, že tak jen tak kouká spodem, a žádné zlepšení to nepřineslo. Děkuji předem za odpovědi.
Bezdrátový subwoofer? Kdo ví, na jaké frekvenci přijímá signál. Třeba to je někde na štítku uvedené. Jestli to je 2.4 GHz, tak to je stejné jako BT a protože BT má slabý výkon, mohl by být jeho signál rušen.
tazatel píše...
Nedávno jsem přikoupil sounbar, ten je k tv připojen přes HDMI kabel. Od té doby se signál BT do sluchátek zhoršil,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.