Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi vs Motorola

Od: jaromir odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

mám otázku, který telefon je lepší Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB nebo Motorola Moto G54 5G 12GB. Je pravda, že Motorola má trochu problém s GPS? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Xiaomi bude mít delší podporu, motorola dělá tak jeden update androidu a šlus. Na motorole ale mám rád téměř čistý android.

lll
22.02.25 16:29
hodnocení

0x
Xiaomi.

mathew
hodnocení

0x
Motorolu mám jako druhý mobil a pokud nepotřebujete eSIM tak o ni ani neuvazujte. Nic horšího jsem nikdy neměl.

lll
hodnocení

0x
Nedávno jsem kupoval Redmi note 13 pro 5g, a za tu cenu (6500,-) docela bomba. Dokonce přiložena nabíječka 67W! Koukal jsem jak puk, s tou se dá nabíjet i kdejaký notebook přes USB-C!
Mobil bez problémů, poměr cena/výkon výborný.

hodnocení

0x
Před pár lety jsem této kategorii (z nostalgie po manželčiném nezničitelném dotykáči, který jednou přežil i přejetí autem) synkovi koupil Motorolu. Od nova při slabém GSM signálu blbla dotykovka, jako by se sama dotýkala (ghost touch). Zjistil jsem, že Motorola je vlastně Lenovo (které bych nikdy nekoupil) a že je to typová, poměrně hrubá vada. Tedy já už Motorolu nekoupím.
Podobně už nekoupím Poco, které se tvářilo jako Xiaomi a opět nělo typovou vadu, asi po roce provozu, když se vybila baterka, už nešlo nabít. Nějakou dobu pomáhalo ho louskout a baterku krátce odpojit. Po čase už ani to ne.
Takže teď se v rodině držíme Xiaomi a sem tam Samsung a vždy model, který už se nějakou dobu vyrábí, ideálně když právě vyjde nový a cena starého klesne. Nemíním dělat betatestera.
Note 13 Pro má starší syn a je spokojený.

hodnocení

0x

Xiaomi Pocco mám asi tři roky, kupoval jsem ho tenkrát podle recenzí a dalo mi dost práce ho sehnat, už skoro nebyl na trhu. Jsem s ním naprosto spokojen. Nikdy ani náznak problému. Aktualizace stále chodí.Takže můj případný další telefon bude opět Xiaomi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]