Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevřít v aplikaci se chybně spustí prima+

Od: tomkk® odpovědí: 1 změna:

Zdravím, po nainstalování aplikace prima+ na androidí telefon Note 10s se mi děje to, že když z jiné aplikace (Whatsapp, Zprávy..) otevírám html odkaz, tak mám na výběr, v jaké aplikaci ho chci otevřít. Volím Opera, ovšem vždy se místo toho spustí prima+. Jak toto "opravit", nebo jak aspoň zabránit plikaci prima+, aby ji systém nabízel pro spuštění html? Všechna viditelná práva mám u iPrima zakázaná.
Ostatní volby (Chrome, Brave..) fungují správně.

Našel jsem pouze, jak zresetovat, pokud chce člověk znova vybrat aplikaci, kterou se bude nějaký soubor automaticky otevírat, ale ne jak změnit přiřazení aplikací k typu souborů.

Otevřít v aplikaci se chybně spustí prima+

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Prima+ odinstalovat ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]