Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení SoundBaru LG k WiFi

Od: ivan6 odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, V měsíci prosinci jsem si zakoupil k TV SoudBar LG S90TR. Při prvním spuštění a připojením k Tv optickým kabelem se zařízení samo přes aplikaci LG ThinQ načetlo a zaregistrovalo do WiFi sítě, dalo se ovládat přes aplikaci a fungovalo normálně. Dnes mi poskytovatel internetu provedl výměnu modemu z důvodu modernizace datové sítě a přechodu na optiku. Dostal jsem nový modem značky Mercusys. Modem je konfigurován na jako dual-band (2.4 GHz 574 Mb/s + 5 GHz 2402 Mb/s ). WiFi mám rozdělenou zvlášť na 2,4GHz a 5GHz.Technik mi sdělil, že všechno by se mělo opět připojit do Wifi sítě, jako při používání původního modemu. LG Tv, LG pračka, robotický vysavač se automaticky do Wifi sítě připojili. Bohužel - jen SoudBar se nepřipojil. Aplikace mi hlásí chybu: 0x0T - Nelze použít směrovač (název sítě). Zkuste přepnout na jiné pásmo (2GHz/5GHz). Můžete mi prosím poradit, jak dál postupovat, když ostatní spotřebiče se do Wifi - a to v pásmu 2,4 GHz, fungují? Bohužel, v manuálu, nikde není uvedeno, jak tyto problémy řešit. Bohužel, není ani uvedeno v manuálu, jakým způsobem nastavovat režimy SoundBaru bez aplikace
Připojení SoundBaru LG k WiFi

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ten váš typ beden neznám...ale pokud tam máte tlačítko Wi-Fi, podržte stisknuté, dokud se neozve zvukový signál...reset. Pak znovu připojit k Wi-Fi, jak na začátku... Jedna z možností...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]