Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, prosím, poradíte mi s výběrem televize? Mé požadavky jsou slušný obraz, zvuk, úhlopříčka 120 cm, smart tv (YouTube, Magenta..), cena do 10000,-.
Moc děkuji za pomoc s výběrem.
Moc děkuji za pomoc s výběrem.
16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
tanetka9
Dobrý večer, perfektní úvaha, chci si stáhnout aplikace, které chci, jak píšete. Prosím, dáte mi konkrétní typ na tu TCL?
Moc děkuji
Moc děkuji
Ta vypadá v pohodě, ale netroufám si hodnotit konkrétní model, který neznám. Já mám 5 let starý model (P715) a stále bez jakýchkoliv problémů slouží.
Jen těch 55 palců je trošku víc, než vámi zmiňovaných 120 cm.
Jen těch 55 palců je trošku víc, než vámi zmiňovaných 120 cm.
re4zon
Pridejte si par korun a kupte C radu, aspon C655. Rychlejsi streva, 5 let zaruka od vyrobce, lepsi kvalita obrazu.
tanetka9
Raději jsme zajeli do Datartu a paní mi poradila tuhle. JVC LT-50VAQ3435, tak jsem ji rovnou zaplatila a zítra dorazí. Co myslíte? Snad jsem neslapla vedle, koukala jsem i na net a měla by být v pohodě.
jm
0x
Na aplikace si kupte telefon a na brouzdání po internetu tablet nebo notebook. Hisense
televize.heureka.cz/...
televize.heureka.cz/...
re4zon
To je sice pravda, ale Magentu do ni nedostane, coz muze byt pro nekoho kdo chce sledovat v klidu iptv bez zbytecneho patlani kolem dost problem.
trtr
0x
Trochu rychle vyřešeno, ale snad dobře, ať slouží. Dejte pak vědět, jak to jede a jak se kouká.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]