Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Správný výběr televize

Od: tanetka9 odpovědí: 16 změna:
Dobrý večer, prosím, poradíte mi s výběrem televize? Mé požadavky jsou slušný obraz, zvuk, úhlopříčka 120 cm, smart tv (YouTube, Magenta..), cena do 10000,-.
Moc děkuji za pomoc s výběrem.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Já jsem z levných televizí spokojený s TCL, které mají Google TV. Člověk pak není odkázaný jen na aplikace, které se výrobce uráčí vydat pro svůj uzavřený systém a nainstaluje si z Google Play co chce.
tanetka9
hodnocení

Dobrý večer, perfektní úvaha, chci si stáhnout aplikace, které chci, jak píšete. Prosím, dáte mi konkrétní typ na tu TCL?
Moc děkuji
tanetka9
hodnocení

Co třeba tahle? TCL 55V6B Myslíte, že je to dobrý výběr?
Ta vypadá v pohodě, ale netroufám si hodnotit konkrétní model, který neznám. Já mám 5 let starý model (P715) a stále bez jakýchkoliv problémů slouží.
Jen těch 55 palců je trošku víc, než vámi zmiňovaných 120 cm.
re4zon
Pridejte si par korun a kupte C radu, aspon C655. Rychlejsi streva, 5 let zaruka od vyrobce, lepsi kvalita obrazu.
tanetka9
hodnocení

Raději jsme zajeli do Datartu a paní mi poradila tuhle. JVC LT-50VAQ3435, tak jsem ji rovnou zaplatila a zítra dorazí. Co myslíte? Snad jsem neslapla vedle, koukala jsem i na net a měla by být v pohodě.
re4zon
Asi v pohode, pokud vydrzi.
tanetka9
hodnocení

Děkuji za posouzení, doufám, že snad vydrží. Měla by jít zaregistrovat i prodloužená záruka, tak by to bylo fajn.

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, nějaký Samsung? Něco vyberte a můžeme radit dál.

tanetka9
hodnocení

Také zdravím, asi jak píše pan níže, hlavně abych si mohla stáhnout jakou chci aplikaci a nebyla omezena. Na Samsungy jsem se dívala, ale nemám zkušenost, co se týče těch aplikací, abych si mohla stáhnout jakou chci.

jm
hodnocení

0x
Na aplikace si kupte telefon a na brouzdání po internetu tablet nebo notebook. Hisense
televize.heureka.cz/...
jm
Za ty peníze lepší není
Správný výběr televize

re4zon
To je sice pravda, ale Magentu do ni nedostane, coz muze byt pro nekoho kdo chce sledovat v klidu iptv bez zbytecneho patlani kolem dost problem.
tanetka9
hodnocení

Přesně tak, já potřebuji, abych v ní měla Magentu, to je pro mě základ. Jinak ano, značka Hisense je obecně dobrá, to se ví. Televize vypadá dobře, ale pro mě bezpředmětná kvůli té Magentě..

trtr
hodnocení

0x

Trochu rychle vyřešeno, ale snad dobře, ať slouží. Dejte pak vědět, jak to jede a jak se kouká.

tanetka9
hodnocení

Dobrý den, ano, vyřešilo se to nakonec rychle. Jela jsem do elektra, paní řekla své požadavky na televizi a vybraly jsme tuhle. Zpětně jsem se na ni koukala na netu a měla by být obstojná. Tak jsem sama zvědavá. Dnes pro ni manžel jede a rovnou ji i otestujeme, určitě dám vědět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]