Nejste přihlášen/a.
Asi mi nikdo nezdělí závadu.
Z ničehonic se mi začal vypínat zamknutý mobil v kapse a to náhodně - někdy i vícekrát denně a někdy třeba jen 2 x týdně.
Tak sem si pořídil nový a starý nechal doma bez sim nabitý - už ho mám cca 3 týdny bez sim a zatím se vypnul jen když se vybila baterie.
Zajímavé, že bez sim vydrží nabitý déle než ze sim a to i když byl jen v pohotovostním stavu bez používání - ale to je asi normální.
Je možné, že to náhodné vypínání mohla způsobovat sim?
Nový mobil se samozřejmě nevypíná.
Pokud bude nutno zdělit typ (y) mobilů doplním.
S tím vypínáním má asi pravdu berry - nedokonalý kontakt.
Správně bery - nějak mě tam skočily dvě r
Kámo bylo by výsostně užitečné napsat stav procent po vypnutí mobilu (a před bezprostředně, ale to asi blbě zjistí, ale stačilo by i před tím)
O jaký jde typ mobilu, jaký je v něm akumulátor? výměnný nebo připelený, byl mobil opravován/rozebírán?
S tím mám zkušenost, problém bylo, že po výměně baterie jsem ji nepřipevnil ahézní páskou a baterka si mohla cestovat o 2mm na každou stranu a za tu dobu to způsobilolo, že v x místěch konektoru to opakované ohýbání způsobilo zeslabení pevnosti kabílku a konektoru a zhoršený kontakt.
Řešil jsem to debilně, použil jsem větší sílu pro přišroubování konektoru baterie do boardu ( je to klasickýá koncovka plochého kabelu , lehce se zacvakne, ale ještě je navíc přidělaný kouskem plechu se zašroubováním, protože to musí být jištěné) a tím se stalo, že jsem konektor rozdrtil
Tipl bych úplně jinou příčinu. Měl jsem podobný problém a nebylo to SIM kartou. Občas se mi telefon vypnul. Jednou to vygradovalo až tak, že se vypnul a nešel zapnout. Při startování se vypnul a začal nanovo startovat. Příčinou byla vlhkost a oxidace na tlačítku zapínání. Problém tak nastal když byl telefon v kapse a zapotil jsem se.
Takže tím jak jste dal telefon na stůl, tak za ten týden vyschnul a zase vám bude chvíli fungovat.
Já jsem předpokládal, že se to dělá tak, že když jdu na něco odpovídat, tak si projdu celé vlákno, abych zjistil, jestli někdo nenapsal to samé, co chci psát já, neprobrali/nevyloučili se některé možnosti nebo jestli není problém mezitím vyřešený.
No, každý to tak asi nemá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.