Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych poradit s otázkou zvuku u tv Finlux 50 FUG9070. Zakoupil jsem si novou tv Finlux, připojil kabelem do WIFI a automaticky jsem nastavil dostupné digitální programy na kabelové tv ELSAT. Programy fungují dobře, ale nejde mi zvuk. Zkoušel jsem tv vypnout, zapnout, zrestartovat a po zapnutí zvuk naskočí, ale třeba na 5 vteřin a pak zase vypne. Když to zkouším několikrát, tak třeba za 10 minut to najednou naběhne a vše jde jak má. Večer to vypnu i z elektriky a ráno se vše opakuje. Může mi prosím někdo podrobně poradit, kde jsem udělal chybu v nastavení nebo jinou příčinu? Jak mám tuto nepříjemnost odstranit, Prosím co nejpodrobnější návod, jsem už starší senior, tak abych to pochopil. Moc děkuji za dobré rady.
Pokud vyloučíte, že vám blbne tlačítko pro vypnutí zvuku na dálkovém ovladači, tak je TV evidentně vadná a je třeba ji v prodejně reklamovat. Koupil-li jste TV přes Internet, můžete ji do 14 dnů vrátit bez udání důvodu.
Děkuji za radu, ještě jsem zapoměl dodat, když zvuk nejde, že se mi u grafického označení výše zvuku objevuje zn.bluetooth. Nevím tedy jak ji odstranit. Když pak nějakým záhadným způsobem zmizí, tak zvuk jde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.