Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IPhone - ovládací centrum - jak přesunout ikonku

Od: julinajuoima odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, poradíte mi někdo, jak si přesunout ikonku mobilních dat v ovládacím centru zpět na své místo?
Po aktualizaci se mi sem místo dat hodil Airdrop, to vůbec nepoužívám, tak bych si tam dala zpět ty data.
Prostě vedle letadla chci mít data, teda jestli to jde. Díky díky

IPhone - ovládací centrum - jak přesunout ikonku

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Můžete upravit jak chcete. Já jsem to z toho vyhodil a dal samostatně, ať to mám po ruce na jedno kliknutí. Stačí podržet dlouhý stisk na volné ploše a lze upravit dle libosti.
IPhone - ovládací centrum - jak přesunout ikonku #2

hodnocení

0x

Zdravím,

ikona mobilních dat tam zůstala, ale je nutné otevřít okno poklepem např. na malou ikonu mob. dat a tam je vypnout či zapnout. Ano.. také se mi nelíbí že toto změnily a je potřeba další... ťuknutí pro otevření.

Nebo je možnost, přidat ikonu mobilních dat např. hned pod toto okénko... Podržením prstu dole mimo ikon se dostanete do nastavení, pak přidat ovládací prvek, zvolte mob. data a ikonu si posuňte pod okno s daty... viz obr. sám to takto mám.

Zatím jsem nepřišel na nic lepšího, možná někdo poradí více..

IPhone - ovládací centrum - jak přesunout ikonku #3
julinajuoima
hodnocení

Zdravím, ano to vím že když na to kliknu tak se mi to otevře, ale jsem právě zvyklá to mít na tom místě a stále tam klikám :DD tak uvidíme jestli by to šlo PŘÍMO v tom změnit, A kdyby ne tak si to dám samozřejmě někam poblíž, dekuji

111®
hodnocení

0x

Podržet déle prst na volném místě, u ikon se objeví - a začnou se chvět. V tomto stavu jdou odebrat a přemístit jak v OP tak i na jiné ploše

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]