nemá tišťák na sobě nějaký typ podle čeho by se dalo hledat? ty tranzistory jsou bez označení?
herold
Zdravím 111, děkuji za info,na tištáku je na jedné straně Wamptek,com a na druhé straně je BAISE-ML907.Problém je,že původní mosfety byly měněny a ty znovu odešly a ty originální nemůžu najít.Děkuji.
Pro 111 Zdravím,tohle to není,tedy alespon podle zevnějšku.Dalo by se nějak kontaktovat Wantpek?Třeba by měli dokumentaci.Předpokládám,že by se muselo komunikovat v angličtině.Jenom nevím kam přesně napsat.Děkuji.
co chceš potadit? není tady ani jak vypadá ten zdroj ani jak je uvnitř ani soupis zákldních aktivních prvků, tak podle čeho chceš hledat schema nebo podobné schema? Ale mně se hledat nechce to píši přímo..
herold
Zdravím pokoušel jsem se vložit fotky,nebylo mi to umožněno.To jenom na vysvětlení.Vkladal jsem to z PC, tomhle píší z telefonu a vypadá to, že se to vloží.Fotky vložím večer.Dekuji.
Zdravím,omlouvám se za dva stejné snímky,zadával jsem to z telefonu,tak jsem se překlikl. Co se týká výměny ntc,tak to nevím,dělal mi to kamarád a dokud jsem zdroj nezatížil,tak normálně fungoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.