Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Schéma zdroje UNIROY

Od: herold odpovědí: 13 změna:
Dobrý den,
nemá prosím někdo schéma zdroje UNIROY UCP 305S,nebo alespon typ mosfetů umístěných na chladiči?
Moc děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

nemá tišťák na sobě nějaký typ podle čeho by se dalo hledat? ty tranzistory jsou bez označení?

herold
hodnocení

Zdravím 111,
děkuji za info,na tištáku je na jedné straně Wamptek,com a na druhé straně je BAISE-ML907.Problém je,že původní mosfety byly měněny a ty znovu odešly a ty originální nemůžu najít.Děkuji.

... silně mi to něco připomíná ... poradte.cz/...

111®

mně také ale třeba je to shoda... nicméně oproti tomu původnímu neví ani čím je to osazeno

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, zkuste napsat do Hadexu, foto vnitřku nemáte?

111®
hodnocení

0x

jestli je totohle, tak bych tamzkusilnapsat o manual service.. oman.microless.com/...

herold
hodnocení

Pro 111
Zdravím,tohle to není,tedy alespon podle zevnějšku.Dalo by se nějak kontaktovat Wantpek?Třeba by měli dokumentaci.Předpokládám,že by se muselo komunikovat v angličtině.Jenom nevím kam přesně napsat.Děkuji.

111®
hodnocení

0x

za zkoušku nic nedáš,hlavě také pošli fotku

doplněno 13.02.25 14:02:

co chceš potadit? není tady ani jak vypadá ten zdroj ani jak je uvnitř ani soupis zákldních aktivních prvků, tak podle čeho chceš hledat schema nebo podobné schema? Ale mně se hledat nechce to píši přímo..

herold
hodnocení

Zdravím pokoušel jsem se vložit fotky,nebylo mi to umožněno.To jenom na vysvětlení.Vkladal jsem to z PC, tomhle píší z telefonu a vypadá to, že se to vloží.Fotky vložím večer.Dekuji.
herold
14.02.25 09:19
hodnocení

Schéma zdroje UNIROY
Schéma zdroje UNIROY #2

trtr
hodnocení

0x

Ten varistor někdo vyměnil? Pokud ne, tak možná proto to odešlo znovu.

herold
hodnocení

Nevím,zda byl měněn varistor,dělal mi to kamarád.Nicméně zdroj bez zátěže normálně fungoval.

herold
hodnocení

Zdravím,omlouvám se za dva stejné snímky,zadával jsem to z telefonu,tak jsem se překlikl.
Co se týká výměny ntc,tak to nevím,dělal mi to kamarád a dokud jsem zdroj nezatížil,tak normálně fungoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]