Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dotykový telefon

Od: wejanight* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

chtěla bych poradit s výběrem dotykového telefonu. Jaký si myslíte že je nejlepší pro teenagra? ... Vaše názory a skušenosti :)

Děkuji ...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chelsi*
hodnocení

2x

Dotykáč nekupovat, jsou to křápy ;)

Souhlas NEBRAT. Dotykový bych si nikdy nekoupil, mj. má pořád ušmudlaný display a LG KP má moje milá a ty fotky 3 mpix jsou fakt hrozný. A je to docela pomalý , a bohužel po roce užávání už k tomu má nějaké připomínky které raději neposlouchám.

doplněno 06.08.10 20:24:

vše jeo marketingu, vy si myslíte, že jste lepší, ale výrobce ví,že to tak není. Kolega kupuje dobrý stroje a má nokii s tou zadní "PC" klávesnicí. = vyšší cena.

Ocividne s dotykaci tolik zkusenosti jako mam ja za sebou porodu... jsou pomale a rychle, samsung a lg k nim opravdu nepatri...

Jo treba hledet na optiku a ne pocet mpx...takz od mobilu nemuzete cekat kvalitu jako od cannonu DX...

A co se tyce nokie, ta ted breci a mozna i zarve..kdo vi,

Dotykovy tel. je na uplne jine urovni a diky nemu moje babi v pohode vola a cte sms protoze vi co kde mackat, to ji predtim na tel. opravdu neslo, protoze zapamatovat si co ktery cudlik a ono se to navic v prubehu meni...vse ted vidi preste si, je to hezkym pismem...

Ale je treba koupit kvalitu, kdyz cinan udela kopii iphona a prodava to za tri litry, nelze od toho nic cekat, no ti co si to koupi vetsinou cekaji a ono ejhle...

Moje rada je do dotykace jdi ale nech si predem poradit, jinak zaplaces s napodobeninami jako jini...rekl bych ze ti jde i o hry, na dotykaci je to jina uroven, rozmanitost her je diky tomu uzasna, ale opet pouze u vybranych OS,znacek a vyrobcu a typu...

doplněno 06.08.10 22:37:

Jinac pro miramira, Lg jeste stale nevyrobilo kvalitni dotykac, Od samsungu je tu samsung 8190, Galaxy S, od HTC tu je nexus one a zatim polodobraci..pokud uvazujes optej se...

bena*

Souhlasím.

Jestli chcete nějaký pořádný mobil, můžu doporučit Nokia řady N nebo E nebo Nokii 9300 nebo 9500.

Nokie řady 9xxx vypadají jako malé netbooky. Já sám vlastním Nokii 9210i, ale to by asi pro "klasického" teenagera nebylo, protože tento mobil (N9210i) je větších rozměrů. Ale 9300 a 9500 jsou velké jako klasické mobily.

hodnocení

0x

iPhone...nevic machrovina..:D:D

ozmo*

bohužel musím souhalsit. ale zkuste mu koupit LG KP 501 u vodafone pokud má vodafone. pokud ne tak LG KP 500

chelsi*
hodnocení

0x

Jo no, nech si poradit, však páni v prodejně ti rádi doporučí něco fajnového jen aby to prodali, to známe. V něčem třeba jsou lepší, ale k čemu takovej složitej aparát, když třeba mě stačí pouze psát SMS a občas volat. Znám spoustu lidí, co si ho chválí, ale po chvíli nadávají, že si ho vůbec kupovat neměli... Každýho názor nu, kup si ho a pak napiš jak jsi spokojený ;)

Je rozdil nechat si poradit na netu od lid co poradi anebo na prodejne kde prodavaji...

Pak spousta lidi co je komel tebe by treba mohli zbavit svepravnosti :D:Dn JEjich IQ bude dost dole kdyz si neco poridi blafnou za to poradnej kufr a pak na to nadavaji..to je pro me stale nerozumne neobjasnena zahada vesmiru..pokud neni jine vychodisko chapu..ale na neco nadavat a stale to vlastnit..asi jsem divny kdyz mam veci jen ty ktere mi vyhovuji a splni me potreby..

chelsi*

Trochu nepobírám, ale fajne;) Já se v prodejně neptám, nekupuju si nějaký kdoví jak zázračný zbytečnosti, koupím si vyzkoušenou věc,, kterou jsem si jistá, že mi za pár měsíců třeba odejde ale vím, že ty peníze nebudu litovat, když si to koupím znovu. Vlastním spoustu věcí, které mi nevyhovují, ale což někdy se to hodí. Třeba pc, nejraději bych ho hodila z okna, když se to celý zašprajcne, ale u čeho bych se pak rozčilovala, kdyby mi všechno vyhovovalo, to bych byla snad celej den v klidu, to nedopustim, takže závěr? Nevím, asi jsem jedna z neobjasněných záhad vesmíru, podle tebe. Podle mě je normální, že lidi mají spoustu věcí, které nejsou perfektní, ale naučí se s tim žít, nakonec jim to vyhovuje mnohem víc, než kdyby jsi jim cpal zadarmo nové a úžasné věci... Vem si staré lidi, mají své... ale to už je od tématu. To je jedno, jsem asi UFO tedy*haha*

Taky jsem UFO, aspon muzeme volit petrzel..

chelsi*

Há, já věděla, že tu nebudu sama*dril*

marekmtx*
hodnocení

0x

Letos v únoru jsem kupoval Nokia 5530 kenzo přítelkyni k narozeninám a je velmi spokojená.Kupoval jsem ho v obchodě www.topmobil-ostr/... a prodavač mi přesně tento model doporučil a musím říci že ke spokojenosti mé přítelkyně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]