Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nehraje mi DVD na win xp

Od: denny* odpovědí: 9 změna:
Prosím poradte.Vždycky mi hrála DVD normálně v media playeru a nebo sem je přehrával v nero ShowTime.Formátoval sem počítač ale v tom to nebude protože sem to dělal už mockrát před tím. A když sem nainstaloval operační systém windows xp profesional.Tak najedno DVD nejdou.media player 10 přehraje jen obraz, ale nejde zvuk. A ShowTime píše že nemám kodec mpeg-2.Přitom ho mám stáhl jsem projistotu codeky z netu a stjně to píše díky za každou radu.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
A ovladače na zvukovku jsi nainstaloval? Pár rad s těmito problémy jsou tu: www.poradte.cz/seznam.php3?id=4&id2=1
denny*
hodnocení

Myslí, že to tím nebude. Ale skusím to nějak vykoumat. Zatím to vypadá tak, že to asi nevyřeším.Nejspíš to zova sformátuju. A pak se uvydí. Ale moc se my do toho nechce. Kvůly datům. Ale díky
Zkau tam tedy nainstalovat ten PowerDVD. Ten kodeky v sobě na přehrávání DVD má. Další reinstalace namá cenu.
denny*
hodnocení

Power DVD bylo 1 co sem zkoušel ale stejně jako v media playeru nejde zvuk
A nemůžeš mít jenom ztlumenej zvuk že jo?*smich* samo myslim někde v nastavení zvukovky,nemam namysli repráky
denny*
hodnocení

Nevim snad ne ale zkusim to vomrknout. Všechno je možný.
No jako nic proti ale dalsi format ti nepomuze- nemuze ti naistalovat neco co neni v zakladu operacniho systemu,nejlepsi je pouzit nejakej externi program,i kdyz s nejakyma kodekama by mel dvd umet poustet i WM player ve win *smich* ale to nevim presne,nikdy jsem to nevyuzil
denny*
hodnocení

Když to sformátuju natvrdo přes DOS přes disketu tak tam nemůže nic zůstat.
No jako proč píšeš úplně to samé co jsem ti napsal? Než něco napíšeš tak si to příště přečti*bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]