Prosím poradte.Vždycky mi hrála DVD normálně v media playeru a nebo sem je přehrával v nero ShowTime.Formátoval sem počítač ale v tom to nebude protože sem to dělal už mockrát před tím. A když sem nainstaloval operační systém windows xp profesional.Tak najedno DVD nejdou.media player 10 přehraje jen obraz, ale nejde zvuk. A ShowTime píše že nemám kodec mpeg-2.Přitom ho mám stáhl jsem projistotu codeky z netu a stjně to píše díky za každou radu.
A ovladače na zvukovku jsi nainstaloval? Pár rad s těmito problémy jsou tu: www.poradte.cz/seznam.php3?id=4&id2=1
denny*
Myslí, že to tím nebude. Ale skusím to nějak vykoumat. Zatím to vypadá tak, že to asi nevyřeším.Nejspíš to zova sformátuju. A pak se uvydí. Ale moc se my do toho nechce. Kvůly datům. Ale díky
No jako nic proti ale dalsi format ti nepomuze- nemuze ti naistalovat neco co neni v zakladu operacniho systemu,nejlepsi je pouzit nejakej externi program,i kdyz s nejakyma kodekama by mel dvd umet poustet i WM player ve win ale to nevim presne,nikdy jsem to nevyuzil
denny*
Když to sformátuju natvrdo přes DOS přes disketu tak tam nemůže nic zůstat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.