Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytré hodinky do 2.5tis

Od: majo78® odpovědí: 5 změna:

Zdravím uvažuji o koupi chytrých hodinek madvell talon 2 v ceně kolem 2500 máte někdo zkušenosti nebo co by jste mi v obdobně cenové relaci doporučili děkuji za názory

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

2x
Napřed napište co od nich potřebujete. Různé značky umí různé věci, třeba všechny funkce nevyužijete a bude vám chybět váš oblíbenec.
id
Zběžně jsem hodinky projela. K ceně mají funkcí víc než dost. Mě by vadilo, že plavání podporují, ale do sauny už nemohu. Hlídaní krevního tlaku chybí nebo jsem přehlédla? Myslím, že za tu cenu je to dobrá volba.
V téhle kategorii nemá smysl hledat měření krevního tlaku, protože hodinky jej fakticky jen odhadují z měření tepu/saturace a pohybu. Někdy více, někdy méně úspěšně. Ono už i to měření saturace na hřbetu ruky je z větší části vycucané z prstu.
id
Měla jsem v podobné cenové rekaci hodinky Armodd / vyškemrala je vnučka/. KT měřili jen o 10 víc. Mě to stačilo, abych věděla, že mám nízký nebo vysoký tlak. Zda si mám dát čtvrtku nebo prášek na vysoký tlak. U obou stavů je mi stejně blbě. Teď mám bezproblénové hodinky od Garmina.

jm
hodnocení

2x
m.alza.cz/...
Toto si vybral můj tatík a při akcích jsem to koupil za nějakých 1700.
Od Vánoc to nabil 2x. Je spokojen velikostí, jen jsme vyměnili řemínek za kovový. Co se týče měření tak tomu moc nevěřím, ale prý je to relativně přesné. Horší věc je výdrž se zapnutou GPS.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]