Zdravím znalce! Když mi za jízdy spadl mobil z auta / z poučení: nikdy nepokládejte mobil na střechu auta!/ Rozbil se samozřejmostí displej.. Přehodil jsem SIMku do mobilu shodného typu /Samsung A50/, ale bohužel mi nejde nainstalovat WhatsApp, přitom slyším, že v tom původním mobilu, bez SIMky! s rozbitým displejem, stále pípá, že přijímá WhatsApp zprávy! Mmslel jsem, že je WhatsApp spárovaná s telefonním číslem , ale zde je spárovaná s mobilem!? Při pokusech opakovat nainstalovat přes Google Play aplikaci WhatsApp mi to stále hlásí: Něco se pokazilo,opakovat! Poradíte prosím, jak nainstalovat WhatsAp? Děkuji!
Možná to nebude mít asi cenu, ta moje odpověď, ale WhatsApp funguje přes internet, pokud si ten rozbitý mobil úplně nevypnul, tak pokud jsi v dosahu wifi, tak je pořád připojený k WhatsApu a z toho důvodu se ti nemusí dařit ho rozchodit na druhém mobilu, když je v tu chvíli aktivní v tom původním wifinou.
aha! děkuji za odpověď! Tak zkusím počkat, až se vybije..:-/
pecenkav
A to ti nejde ho úplně vypnout normálně?
re4zon
To s tim nema co delat. Po uspesne instalaci (coz se tady asi uplne nedari) se vybere cislo, prijde autorizacni kod a po zadani se aktivuje na nove instalaci a na stare deaktivuje.
Jen doplňuji k foto displeje... Takhle se rozbil, ale přitom mobil funguje, stále slyším, že pípne, když přijme Whatsapku! = opakovaně jsme na něj zkusmo poslali Whatsapky.. Přitom SIMka je z něj přehozená do stejného mobilu a v něm WhatsApp nejde nainstalovat...
Dobrý den, děkuji za Vaši odpověď! Přikládám fotky, co jsem zjistil o tomhle druhém mobilu... Nejde instalovat WhastApp, Instagram, Zásilkovna..Ake jde třeba instaoovat Allegro nebo TEMU.. Ach jo...
Simka je potřeba jen při instalaci. Jak má stávající mobil data? Přes Wifi? Mělo by stačit jej zavřít do nerez hrnce s dobře přiléhající nerez pokličkou, nebo ho odnést z dosahu wifi. Nebo změnit název, nebo heslo wifi na routeru. Je mi to ale trochu divné, nedávno jsem stěhoval Whatsapp z mobilu do mobilu a nepamatuji si, že bych musel na starém mobilu odkliknout souhlas s odpojením. doplněno 01.02.25 21:55: A do nového mobilu vám nejde Whatsapp ani nainstalovat? To by snad nemělo souviset s tím, že ho máte i v jiném mobilu. doplněno 01.02.25 22:02: Na 100 % vím, že na starém mobilu jsem Whatsapp neodinstslaoval, starý mobil je stále zapnutý, whatsapp je na něm nainstalovaný, pouze nepřihlášený. Oba mobily jsou na stejném google účtu.
cip
Proč by měla být potřeba Simka? Já mám pro WhatsApp jiné číslo než pro GSM
tazatel nechť si skočit do servisu a nechat si vyměnit displej, Asi nejjednodušší řešení.
Prostě zatím je problém pouze na novém mobilu. Jiné instalace fungují? Restartoval jste mobil? Jinak tyhle zas**** hlášky, kdy místo konkrétní chyby, nebo čísla chyby to napíše: "Něco se pokazilo". nebo "Jejda, něco nefunguje", mně zvedají krevní tlak. Asi jako by vám doktor sdělil diagnózu: Jste nemocný..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.