Nejste přihlášen/a.
Play aplikaci WhatsApp mi to stále hlásí: Něco se pokazilo,opakovat! Poradíte prosím, jak nainstalovat WhatsAp? Děkuji!
2x
Možná to nebude mít asi cenu, ta moje odpověď, ale WhatsApp funguje přes internet, pokud si ten rozbitý mobil úplně nevypnul, tak pokud jsi v dosahu wifi, tak je pořád připojený k WhatsApu a z toho důvodu se ti nemusí dařit ho rozchodit na druhém mobilu, když je v tu chvíli aktivní v tom původním wifinou.
0x
Zdravím. Jiné aplikace z GPlay instalovat jdou? Jakou máte verzi Androidu ( návod na zjištění)?
0x
doplněno 01.02.25 21:55: A do nového mobilu vám nejde Whatsapp ani nainstalovat? To by snad nemělo souviset s tím, že ho máte i v jiném mobilu.
doplněno 01.02.25 22:02: Na 100 % vím, že na starém mobilu jsem Whatsapp neodinstslaoval, starý mobil je stále zapnutý, whatsapp je na něm nainstalovaný, pouze nepřihlášený. Oba mobily jsou na stejném google účtu.
Proč by měla být potřeba Simka? Já mám pro WhatsApp jiné číslo než pro GSM
tazatel nechť si skočit do servisu a nechat si vyměnit displej, Asi nejjednodušší řešení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.