Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přetažení dat z telefonu do jiného xiaomi

Od: karolok odpovědí: 7 změna:

mám starou x 10 a potřebuji přetáhnout do 14, jak to mám udělat? hlavně fotky , jde to káblíkem a nějaký progrrámek , nebo jinak?

děkuj.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Xiaomi i google samotný má přímo aplikaci k portování telefonu. Data se přenesou přes wifi. Osobně dávám přednost čisté instalaci a přetahuju aplikací jen ty fotky a spol.
ix
a pres google ucet to nefunguje?

krtek6
hodnocení

1x

pokud je všechno spárováno s google či xiaomi účtem..tak se to udělá samo...když jsou fotky v paměti telefonu...tak kábl

mirek*
hodnocení

0x
Nejrychlejší a nejjednodušší je přes bluetooth.
mathew
Nejrychlejší určitě ne...
To bych se podíval,jak přetahuješ pár set mega přes pt...

thetruth
hodnocení

0x

Nastavení - Zálohování a obnovení a pak pěkně podle průvodce. Umí to různě, já osobně nechal stáhnout zálohu na SD kartu a na novém telefonu dal stejným způsobem obnovit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]