Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, jak se naklonuje na čínský duplikátor (viz. obrázek) signál z jiného ovladače. Na netu jsem pouze zjistil čtyřčíselný kód, ale dále nevím, jak postupovat. Delší stlačení tlačítek na duplikátoru + orig. ovladači jsem zkoušel. Prosím jen přímé rady, na prodejce jsem se již obrátil s nulovým výsledkem.. Předem díky.
Když jsem řešil kopii dálkového ovládání vrat, testoval jsem a zkoušel 3 různé univerzální, až jsem přijel do firmy na výrobu klíčů, která řešila i duplikáty vozidel s imobilizéry. Tam jsem odevzdal svůj dálkáč, za týden mi přes jinou firmu udělali druhý - zaplatil jsem 850,- kč a světe div se - funguje... Takže ty předchozí 3 pokusy univerzálů ve stejné částce jsem si mohl odpustit.
Jak dalece vám aktuální ovladač funguje? já mám 15 let starý a reaguje na cca. 100metrů vzdálenosti "přes dům".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.