Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vybrat u foceni na chytré telefonu

Od: begi25® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám telef.Xiaomi redmi 11s.Když chci fotit mám na výber hdr nebo all.Muj tekef.má 108mpx co mám nastaveno.Chci poradit které fotky budou kvalitnějši.Děkuji za odpověd.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
HDR více vykresluje ve světlech a stínech. Fotka pak není kvalitnější, ale může být pro někoho líbivější, pro jiného zase vyumělkovaná.
Spíš je potřeba si o tom něco přečíst, pohrát si s tím a pr fotoguru.cz/... různé scény volit vhodné nastavení.
doplněno 28.01.25 18:24: Typická fotka s hodně přehnaným hdr, ale to je často záměr. Právé třeba na krajinky se západem slunce se to někdy hodí. Míra HDR se volí podle záměru autora.
Co vybrat u foceni na chytré telefonu

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, tak v prvé řadě MPx nejsou všechno, nastavte 20-25℅ rozlišení a znovu zkuste vyfotit, měla by tam být rapidní změna. Určitě nepoužívat žádné zkrášlení, max AI pro volbu scény.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]