Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,dostali jsme jako dárek dig. fotorámeček,který podle návodu nejde zprovoznit.Výrobce Agfaphoto AF5089PS-HR.
Jak tam mám dostat fotky?.Jsou tam dva vstupy..USB port..tam jsem dala flashku,začala podle návodu prezentace,jenže po 3.fotce se obraz ztratila zůstaly jen svislé čáry..Tlačítka Menu ani Nastavení nereagovala.Po dalším zapnutí jsem se do menu dostala,ale obraz se zase ztratil.Zkoušela jsem připojit do portu USB přímo fotoaparát,pak kartu z něho do čtečky karet.Nyní už nenaskočí ani logo,jen připojený v síti předvádí svítící obrazovku..menu ani nastavení nereaguje.
Nemáte s tím někdo zkušenost a nějakou praktickou radu? Podle návodu by to mělo fungovat..tak nevím,kde dělám chybu /formát JPEG mám/ a nebo jestli je výrobek vadný. Děkuji
Jak říká kolega může být vybito, ale jak to popisujete tak vám přístroj původně nejspíš zamrzl. Podívejte se na zařízení jestli nemá náhodou tlačítko reset. Někdý to bývá jen taková malá dírka. Déle podržte a poté zkuste zařízení opětovně zapnout. Jinak pokud se vám to nepodaří tak bych to viděl na reklamaci. Možná vám ještě někdo poradí, s fotorámečkama nemám moc zkušeností.
Díky za reakce..baterky to nemá žádné,musí to být pod proudem ..viz návod "Zapojte napájecí zdroj do síťové zásuvky.Zobrazí se úvodní obrazovka a spustí se prezentace "
Reset tlačítko jsem také nenašla..pouze v Nastavení /na straně rámečku jsou 2 tlačítka..Menu a Nastavení/ je v nabídce Tovární nastavení (Reset nastavení na tovární hodnoty). Ale pokud se do Nastavení nedostanu ,tak mi to je nanic.
Nikde se nepíše,jestli by se mělo Menu objevit, i když tam není karta ani USB paměť.Nikde není ,tak jak to bývá,jak odstranit potíže..asi by neměly být. Nikde jsem v Návodu nenašla,zda by šel připojit PC a zobrazit menu tam , jsem laik , tak jsem raději nezkoušela. I na internetu jsem hledala nějaké praktické rady nebo zkušenosti ,ale nic ,co by mně pomohlo jsem nenašla.
Vidím to na reklamaci. Příčin může být několik, od studeného spoje až po nedotlačený konektor kabelu mezi deskou a displejem. Vzhledem k tomu, že je v záruce, tak jedině reklamovat. Podle manuálu nemá samostatné tlačítko Reset.
doplněno 26.12.12 10:38:Ještě mě napadlo, že by mohl mít problém s velkou kapacitou flešky. Moje rámečky braly např. 2GB SD kartu bleskově, ale u u 8GB flešky už jim trvalo načtení cca 3 minuty.
To mne také napadlo,tak jsem na flešku dala jen 4 fotografie /ty jsem ještě v PC zmenšila/ ,aby tam toho nebylo moc.Kartu z foťáku mám 2GB.Nyní jsem ho opět zkusila..jen napojit na síť bez flešky a ničeho. Rámeček naběhl,reagovalo i tlačítko Menu ..otevřela se nabídka ,ale opět se obraz ztratil ..zkusíme reklamovat,je to koupené po internetu,tak uvidím,jak to dopadne.Děkuji všem za reakce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.