Dobrý den, zablokoval jsem si mobil (několikrát jsem pokazil heslo). Nyní mi píše,že je telefon uzamčen a pokud chci nove heslo, musím vše smazat... Je nějaký způsob, jak bych mohl fotky, dokumenty atp. zachránit? Děkuji za radu
V PC do vašeho účtu Google. Najít můj telefón, tam by mělo jít odblokovat ale bez záruky, ještě jsem to nepotřeboval. No a taky pokuď jste měl nastavené zálohy, tak je tam najdete. (fotky, atd..)
Pokud je telefon zablokovaný, zkus zadat 10 hvězdiček, označ je, dlouze na nich podrž prst, zvol možnost "zkopírovat" a pak je vlož. Celý proces opakuj tak dlouho, dokud půjdou hvězdičky označovat. Jakmile jich tam bude dostatek, obrazovka spadne a ty se můžeš dostat do hlavního menu.
A ještě jeden popis téhož, kdybyste to nemohla z prvního popisu pochopit.
Místo hesla zadejte do okénka deset hvězdiček. Ty vyberte a kopírujte jednu desítku za druhou do okénka pro heslo. Po čase zamykací obrazovka spadne a vy se dostanete do menu telefonu.
marta
bohužel se nejedná o PIN, ale gesto. A přes nej se nikam nedostanu. Sice si mohu nechat zaslat autoriz.kod, ale to je knicemu, kdyz nemohu otevrít sms... bud zkusim nejaky servis nebo nejakeho hackera ale i tak dekuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.