Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spatné heslo, zablokovaný tel

Od: marta odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, zablokoval jsem si mobil (několikrát jsem pokazil heslo). Nyní mi píše,že je telefon uzamčen a pokud chci nove heslo, musím vše smazat... Je nějaký způsob, jak bych mohl fotky, dokumenty atp. zachránit? Děkuji za radu

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Alebo skôr nájdeny telefón.

hodnocení

1x
V PC do vašeho účtu Google.
Najít můj telefón, tam by mělo jít odblokovat ale bez záruky, ještě jsem to nepotřeboval.
No a taky pokuď jste měl nastavené zálohy, tak je tam najdete. (fotky, atd..)

aaaa
hodnocení

1x

To obnovíš ze zálohy, kterou jsi si jistě udělal, aby jsi to mohl v budoucnu obnovovat.

hodnocení

1x

Zašel bych na pobočku svého operátora a požádal o pomoc. Tam by měli vědět nejlépe, jestli s tím lze něco dělat.

marta
hodnocení

Tak to mám asi smůlu, mám nastavené dvoufázové ověření. Neprihlasim se na PC, protože nemohu potvrdit dvoufázové ověření...

Od toho jsou u dvoufázového o. záložní kódy, když nemáte autentizační apl.

mnd®
hodnocení

0x

Když máte bloklej telefon,tak si dejte SIM kartu a paměťovou do jiného tel.Pak si hrejte s odbokováváním toho telefonu.

hodnocení

0x

Nalezeno na netu (Alza a Smarty):

Shození zamykací obrazovky

Pokud je telefon zablokovaný, zkus zadat 10 hvězdiček, označ je, dlouze na nich podrž prst, zvol možnost "zkopírovat" a pak je vlož. Celý proces opakuj tak dlouho, dokud půjdou hvězdičky označovat. Jakmile jich tam bude dostatek, obrazovka spadne a ty se můžeš dostat do hlavního menu.

A ještě jeden popis téhož, kdybyste to nemohla z prvního popisu pochopit.

Místo hesla zadejte do okénka deset hvězdiček. Ty vyberte a kopírujte jednu desítku za druhou do okénka pro heslo. Po čase zamykací obrazovka spadne a vy se dostanete do menu telefonu.

marta
hodnocení

bohužel se nejedná o PIN, ale gesto. A přes nej se nikam nedostanu. Sice si mohu nechat zaslat autoriz.kod, ale to je knicemu, kdyz nemohu otevrít sms... bud zkusim nejaky servis nebo nejakeho hackera :) ale i tak dekuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]