Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V Bakalářích se mi nezobrazují pochvaly

Od: adela odpovědí: 5 změna:
Zdravím, jsem studentka střední školy a naše škola používá program Bakaláři na zapisování známek, rozvrh atd. Teď ke konci pololetí nám tam učitelka zapisovala třídní pochvaly. Já jich mám několik, za různé soutěže a tak, ale nějak se mi tam nezobrazují. Učitelka mi to ukazovala ve škole na počítači, že mi je tam napsala, ale nemám je tam. Když si v aplikaci otevřu Výchovná opatření, kde pochvaly bývají, nic tam není. Zkoušela jsem to i na webu. Spolužačce se to tam normálně zobrazuje. V čem je problém?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

0x

nevím, ale na škole budete mít správně sítě, zajděte za ním

Ten ji je k prdu, pokud nespravuje bakaláře...
erzeme
Toho máme ve škole taky, má na starosti Bakaláře, ale neví o tom nic…dokonce ani nezvládl ten systém nainstalovat, nakonec to musel udělat sám ředitel…správce sítě za všechny prachy…

km
hodnocení

0x
pest: dokazete poradit lip?
Ve škole je někdo kdo ty bakaláře spravuje s nejvyšším oprávněním, ten by měl poradit. Ostatně by se na něj měla obrátit už sama učitelka, pokud má nějakou reklamaci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]