Dobrý den. Nastěhovala jsem se do bytu, kde mám v kuchyni indukční desku. Už pri předání bytu mi majitelka hlásila, že je v rohu trochu naprskla. Já blbec sem šla dnes vařit a omylem jsem hrncem zavadila o ten prasklý roh a udělala se mi další dlouhá prasklina přes dvě plotýnky. Plotýnky fungují bez problémů. Mohu normálně vařit? A lze to nějak zalepit lepidlem, nebo jsem někde četla vyměnit nějaké sklo vyměnit? Děkuji všem za rady
To je na výměnu. Ono to třeba fungovat bude, ale voda z umývání, nebo utečené polívky bude prosakovat do do elektriky. Doufejme, že vada byla při předání bytu písemně uvedena a že vás nebude majitelka nutit platit celou desku i s prací.
Vařit se na tom dá. Lepší nová deska, nebo z bazaru za pár stovek. Kupoval jsem jetou desku, máme ji 11 let. Bez elektroniky, výkon se reguluje zapojením počtu spirál -nesmetelna věc. Jen není dotyková, ale tím líp Pokud by se prasklina otevřela Silikáty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.