Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr mobilu

Od: slavo® odpovědí: 7 změna:

Jaký mobil.

Jen na SMS, volání a aplikaci banky pro přihlášení do internetového bankovnictví - žádné další aplikace.

musí dual sim + slot pro paměťovku.

doplněno 16.01.25 09:29:

Nakonec jsem byl přesvědčen pro

Xiaomi Redmi Note 13 8GB/512GB

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

1x
Karta je dneska pro 99% lidi zbytecnost, ale dobre. A rozpocet?

hodnocení

0x
Ak musi byt apka pre banku, tak sme hned pri smartfone a plno "dalsich aplikacii" tam bude priamo od vyrobcu. Mnoho mobilov ma ulozisko 128 GB, aj tak trvate na SD karte?
hodnocení

SD karta podmínka

Na každém mobilu mi karta odešla(značková). Těch pár set navíc za vyšší kapacitu se vyplatí. Dnes i levný mobil má běžně 256gb, což snad postačí.

111®
hodnocení

0x

dnes většinou 1SIM + e-Sim + SD

jm
hodnocení

0x
Jelikož banky hlídají svou bezpečnost, požadují i určitou verzi OS mobilu.
Z dotazu mám pocit potřeby doporučení levné varianty co vydrží s bankou pár let.
Do vyhledávače na heurece tedy zadejte k datům 6/128 paměti a dual SIM plus mSD i android 13 a vyšší.
Zbytek už je jen o designu.

hodnocení

0x
(2× SIM, nebo 1× SIM + pam. karta)já si koupil Mobilní telefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8 GB / 256 GB - a nevím, jestli budu spokojen. Vaše verze má sice horší procesor a méně mpix, ale dá se normálně vložit do pouzdrového obalu. Já si dokoupil chránič zadního objektivu a teď se i po úpravě pouzdra tváří jako nafouklý... vypadá to fakt blbě :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]