Žádám o radu. Z ničeho nic se mi začalo zadrhávat video, ale i audio při přehrávání mp3. Také se mi stalo, že po vypálení hudebního CD po převodu z mp3 se hudba chvílemi také zadrhává. Jako přehrávač používám Winamp 5.13. Domnívám se, že se jedná spíš o závadu hardwaru, protože nyní často slýchám"chroustání"disku. Závada se mi projevuje i po vyčištění a defragmentaci disku
Zkus video, mp3 na disku i vypálené CD otestovat na jiném počítači. Zkus mp3 před vypálením převést na WAV a nenechat to konvertovat vypalovací program (asi nero). Pravděpodobně se bude jednat o zádrhel nějakého kodeku(ů). (hlavně různé kompilace typu All in one...). Na disk bych to neviděl. MP3 je dostatečně malá na to, aby ji disk načetl ihned.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.