Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace Hbbtv nefunguje

Od: popelka® odpovědí: 9 změna:
Prosím o radu nainstaloval jsem si v TV samsung aplikaci Hbbtv a nejde mi to spustit,příjem mám kabelovku vodafonetv. Poraďte jak na to děkuji.Foto ukazuje v TV.
Aplikace Hbbtv nefunguje
Aplikace Hbbtv nefunguje #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chlap
hodnocení

2x

! To není aplikace HBB TV !

to je jen aktivátor hbbtv na (jak staré?) Samsung TV?

Nevím co máte na Vodafone TV? Myslím že to musíte mít televizi přes tuner, tedy Satellit nebo pozemní vysílání?

Přes nějaký externí settopbox asi těžko... Jo vy myslíte bývalý UPC, no tak--- ladíte to na tuneru televize nebo na externím Vodafone setopboxu?

Jestli je to 10 let staré TV tak je otázka jestli vůbec by podporovala hbbtv

hodnocení

Ten první obrázek je z té aplikace hbbtv po spuštění a druhým je z tv menu.Tv Samsung mám model UE48j6272su a Typ UE48j6272.Příjem je bývalá UPC teď Vodafone tv a je to přes setopbox.

hodnocení

0x

Pokud chcete zpouštět Hbbtv přes TV, tak tu telku musíte připojit k netu rovnou, né přes set top box.

hodnocení

Aha a jak to udělat?

No, buď kabelem, nebo wifinou.

Koukal se na specifikace té TV a má Wifi, takže nejjednodužší zpusob připojit přes Wifi (tak jako mobil)

Ovšem lepší je kabel

hodnocení

Wifi mám v tv používám voyo,ale nevím jak no to hbbtv?
jirib
A kanály přepínáte na telce nebo settopboxu?
V případě,že na settopboxu,musí HBb tv podporovat settopbox...
V telce vám půjdou jen aplikace z internetu...
hodnocení

Kanály přepínám na settoboxu Embedded CONAX Hdmi usb,PVR UPC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]