Pozice 15 - Tlačítko OK v pohotovostním režimu = vstup do Menu. Vyberete BUDÍK, potvrdíte OK, vyberete další možnost budíku, potvrdíte OK až dorazíte k zapnutí budíku a opět OK
Do MENU se dostanete taky použitím pozice 4 v pohotovostním režimu; potvrzování je pozicí 15 - OK
Nastavím čas na budíku,nabídne mi upravit,objeví se stav vyp. se šipkou do leva nebo prava a tady končím .Ne fungují ani levé nebo pravé tlačítko na spodku telefonu vedle 0.
Pokud na telefonu nemáš kurzorová tlačítka pro pohyb nahoru/dolů/vlevo/vpravo, tak zkus pro přepnutí použít spodní tlačítka vedle nuly (hvězdička / křížek).
dasa
To jsem zkoušela a nefunguje.
hujer
No moc jsem to neštudoval, ale v návodu píšou, že ovládání budíku je přes SOS tlačítko - tak nevim!?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.