Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Ano,je to nebezpečné, ale to nevadí
mám žárovku OSRAM 29W, 3600lm , vyhořel zdroj, potřebuji jiný zdroj, na štítku je CLW12 29W 78-88V 305mA.
mohl bych použít tento a jim podobný zdroj?
děkuji
takže toto? bohužel proudový zdroj 305mA jsem nenašel,(78-88V)
Výstupní proud: 300 mA
Rozsah napětí zdroje: 15-150 V
Rozsah výkonu zdroje: 5 - 42 W
Napájecí napětí: 85 - 260 V
děkuji moc za pomoc
Mierne mensi prud 300 mA voci 305 mA je nepodstatny, ono pri rozptyle parametrov suciastok mozno aj povodny zdroj daval + - 10% od hodnoty v katalogu. Videl som aj zdroje 280 a 290 mA, tie su tiez ok.
Dolezite je, aby pri danom prude zdroj zvladal dodavat napatie pre ledky v serii, podla udajov to je splnene.
To je sice hezké, ale vy víte, jestli se tazatel vyjadřuje přesně a opravdu myslí žárovku? Nějak se mi nezdá, že by do žárovky chtěl cpát navrhovaný zdroj, protože je evidentní, že to by byl nesmysl.
náhradní zdroj stojí cca 100,- předpokládám, že LED čipy budou v pořádku a budou svítit dál (životnost min 15.000 - 50.000 hodin?)
oprava, má životnost 50.000hodin,
zož je cca 5,5 roku při celodenním svícení, takže i když to hodně přeženu, při povoliční době svícená je to 11 let? tak proč to kurňa přestane svítit po záruce? , (stála cca 600,-?)
@tomkk ... poštovné 0, riziko - s tím se počítá, kompatibilita - cože? , čas rádců 0, ... určitě máte pravdu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.