Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB Volant

Od: zuntr* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, dostal jsem volant do počítače a pedály ale nejde mi spustit zkoušel jsem to na Gta IV tam mi to nešlo tak není důvod že mi to nejde kvůli tomu že nemám nákou hru s autama?

Předem děkuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rocky*
hodnocení

0x

Hele, myslím, že GTA nepodporuje volant a pedály. Zkus to třeba na Euro Truck Simulator 2, na F1 2012 a nebo na jiných simulátorech. Pak napiš, jestli to šlo. :)

hodnocení

0x

Třeba takové GTA San Andreas šlo, ale "osami" šlo jen zatáčet, přidávat a brzdit šlo jen tlačítky (tedy ne plynule). Nevím, jak je to u GTA IV, ale každopádně se to musí ve hře nastavit. Nastavil sis to tam vůbec?

rocky*

Ke GTA a volantům - to nejde k sobě, GTA má v sobě jen to, že nemá nějaký poloviční zatáčení. Buď rovně nebo doprava a doleva. Takže je to ke GTA dost špatný:). A jak říkáš s tim plynem a brzdou. To šlo nastavit jen přes nějakej program, kterej je v téhle době nefunkční.

Každopádně to výše bylo ke GTA San Andreas. GTA IV jsem nehrál a volant nezkoušel :).

Co si pamatuju, tak jsem jednou zkoušel volant v Mafii 1. *smich* Tam opravdu jde, tak jsem si pěkně chvíli jezdil po městě. :)

doplněno 26.12.12 17:41:

No já nejvíc na volantu najezdil asi v King of the Road. Jestli znáš. Taky taková postarší pecka. :D

to jooo, jak jsem Mafiu dohrál, tak jsem hrál volnou jízdy vždycky s volantem, tam to bylo super! :D

doplněno 26.12.12 10:50:

zrovna ta Mafia mě vždycky s volantem hrozně bavila :) jinak na něm hraju třeba Live for Speed, rFactor, nebo Race the WTCC game :)

praivo*
hodnocení

0x

Máš ovladače? Jaký volant? Jaký OS?

doplněno 26.12.12 11:15:

@mikihans: Taky už si chci sehnat pořádný volant kvůli LFS :) Po 4.000 km s myší už je to trochu nuda...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]