Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dostal jsem volant do počítače a pedály ale nejde mi spustit zkoušel jsem to na Gta IV tam mi to nešlo tak není důvod že mi to nejde kvůli tomu že nemám nákou hru s autama?
Předem děkuji
Třeba takové GTA San Andreas šlo, ale "osami" šlo jen zatáčet, přidávat a brzdit šlo jen tlačítky (tedy ne plynule). Nevím, jak je to u GTA IV, ale každopádně se to musí ve hře nastavit. Nastavil sis to tam vůbec?
Ke GTA a volantům - to nejde k sobě, GTA má v sobě jen to, že nemá nějaký poloviční zatáčení. Buď rovně nebo doprava a doleva. Takže je to ke GTA dost špatný. A jak říkáš s tim plynem a brzdou. To šlo nastavit jen přes nějakej program, kterej je v téhle době nefunkční.
Každopádně to výše bylo ke GTA San Andreas. GTA IV jsem nehrál a volant nezkoušel .
Co si pamatuju, tak jsem jednou zkoušel volant v Mafii 1. Tam opravdu jde, tak jsem si pěkně chvíli jezdil po městě.
No já nejvíc na volantu najezdil asi v King of the Road. Jestli znáš. Taky taková postarší pecka. :D
Máš ovladače? Jaký volant? Jaký OS?
doplněno 26.12.12 11:15: @mikihans: Taky už si chci sehnat pořádný volant kvůli LFS Po 4.000 km s myší už je to trochu nuda...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.