Nejste přihlášen/a.
Machri poradte. Mam vonkajsie pohybove cidlo. Niekedy pracuje v pohode,zosnima pohyb ,alebo teplo a sa rozsvieti svetlo.Niekedy zase rozsvecuje z nicoho nic za sebou viackrat.Niekedy celu noc -zapne,vypne. Potom prestane. Cim to moze byt. Prebehnutie zvieratka vylucene. Mohlo by byt napr.teraz v zime,ze zavanie teplejsi zavan a zaregistruje zmenu tepla. Ale v lete? Diky za poznatky,pripadne skusenosti s podobnym problemom.
Je to infracervene,je tam ten " mlecny kopecek. " Je tam vsetko "nastavitelnou citlivostí, dobou svícení a senzorem okolního světla" Asi 2 roky to slo vsetko v pohode a potom to zacalo,z casu na cas a cim dalej castejsie.Teraz sa to deje denne. Zrobi to 5-6 krat. Intervaly medzi zopnutiami su rozne dlhe a potom je pokoj.
Zdravím,mně se toto také stává,že čidlo bez nějaké příčiny sepne.Toto se mi stávalo ihned od zabudování čidla. Zkoušel jsem i jiné čidlo na kterém jsem měl světlo a nepozoroval jsem,že by spínalo samovolně (ale to bylo nastaveno na noční provoz). Toto světlo bylo zpojeno na klakson (220v) a také se někdy seplo bez nějakého podnětu. Také nevím ,co se dá . dělat. Já to mám zapojené jako upozornění na nechtěnou návštěvu a tak to občas někoho vyleká,když jde okolo.(je to seřízené,tak aby to nezachytilo kolem jdoucí.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.