Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračku s displejem - ano či ne?

Od: ilonka79* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny.

Jaký je Váš názor a zkušenost s pračkou, která je vybavená displejem.

Vybírám novou pračku a do oka mi padla Electrolux EWTS 10420 W Inspire, která má displej.

Slyším ale názory, že displej je nejporuchovější místo na pračce a že brzy odejde. Oprava je drahá, nikomu se do ní nechce a je pak lepší koupit novou pračku.

Je tady někdo, komu pračka s displejem vydržela třeba 8 let?

Díky za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Displej neni vubec poruchovy..kdo vam probuh radil...

Kazi se elektronika..nicmene dnes jiz pracku bez elektroniky nelze koupit..

Ta pracka je dobra volba jak znacka tak model...dneska je to stejne vse o stesti a nahode...

Pracku kupte a nic nereste..kdo hned nevybere, prebere...

doplněno 04.08.10 20:15:

Mycka electrolux, 15,5 let..stale bez poruchy(svina jedna)

Zadny display...nic..:D

V jednoduchosti je krasa...

..a vydrz.

hummer2*
hodnocení

0x

Ano také musím potvrdit display hned tak neodejde, daleko dříve odchází elektronika v pračce. Máme doma také značku Electrolux, je sice bez displaye a máme ji asi 4 roky a zatím musím zaklepat, že je naprosto vpořáku. Nebál bych se koupit pračku s displayem, hodně štěstí při výběru.

marenka*
hodnocení

0x

Mám pračku s displayem, zatím 6 let bez závad. ;) Doufám že to nezakřiknu *frajer*

binka*

I já mám pračku s displayem, 8 let bez závad.:)

mej
hodnocení

0x

Mám také pračku Elektrolux s displejem a není problém.Nebála bych se toho.

Při nákupu jakéhokoliv výrobku je to vždy "sázka do loterie".

PŘEJI ŠTĚSTÍ PŘI VÝBĚRU.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]