Nejste přihlášen/a.
kupoval jsem NTB pro vnoučata sehnal jsem HP ENVY pod 20 litrů na allegru, ve srovnání s papilionem má trochu lepší střeva...hápéčlko má kovové tělo je určeno pro práci v kanceláři něco vydrží u studenta který s tím zachází jako s onucí...a řekl bych že se dá upgradovat pkud jde o RAM ku a HDD
bral bych hápéčko, procesor i-core i5 až i9, nebo AMD ryzen 5, 7 nebo 7, 32 GB RAM a disk 1TB nebo poloviční
doporučuji sledovat nabídky na allegru , občas se něo objeví něco s vhodnou klávesnicí je to tam o pár tisíc levnější než u nás
jsou tam nabídky NOVÝ a VYSTAVENO za trochu nižší cenu každý kus má podrpobná popis případných kosmetických vad pak je to na kupujícícm zda nevadí nějaký šrám
koupil jsem tam už dva kusy a jsem spokojen, papilion se dá sehnat za polovic bohužel jen kolem 13 palců pokud to nevadí
obyčejne hápéčko s dotykovou obrazovkou i pod 10
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.