Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon povolení

Od: zora odpovědí: 11 změna:
Dobrý den,mohu toto v telefonu povolit?Je to k používání telefonu s fitnes náramkem
Telefon povolení

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

thetruth
hodnocení

8x

Tak jestli chcete, aby náramek zobrazoval zprávy (nevím co je to za náramek), tak bez udělení oprávnění to fungovat nebude.

hodnocení

1x
No pokud chcete povolení na upozornění, tak povolte.
No ale pokud si myslíte, že na tom náramku budete číst SMS tak to vás asi nepotesim.
Většina těchto náramku neumí českou diakritiku. Takže nepřečte.
Mám miband a diakritika je ok.

Nevím o které většině to píšete.

Xiaomi Mi band mají kompletní češtinu a i nejlevnější Niceboy, 3 roky starý, ji uměl.

Nesmíte kupovat šunty z Aliexpressu

Nevím jak je to dnes ale můj Mi band 4 ji neuměl a byl kupován v Česku.

Xiaomi Mi band 5 ji má. Není mnoc důvodů, aby ji další verze neměly.

zora
hodnocení

Děkuji za odpověď,jj to vím, spíš nevím jak moc je to nebezpečné.
thetruth

No tak jestli je to náramek z Temu s nějakou aplikací s rozsypaným čajem, tak bych takové aplikaci já osobně žádná práva k mým zprávám nedával (já bych ani takový paskvil nikdy už nekupoval). Jestli je to nějaká běžná ověřená značka, neměl bych s tím problém.

zora
hodnocení

Je to mi band 7
thetruth

Tak to je v pohodě, sám Xiaomi používám. Je to samozřejmě Čína, a může se tam dít cokoli, ale zatím považuji Xiaomi za důvěryhodné.

hodnocení

0x
To záleží, jestli chcete dostávat na náramek třeba SMS a pod, nebo ne. Já osobně to nechci, tedy to nepovoluji, hodinky používám pouze jako hodinky, krokoměr, měřič tepu a v aplikaci analyzátor spánku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]