Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia 5800 xpressmusic

Od: longin222 odpovědí: 4 změna:

Jaké jsou vaše skušenosti s tímto telefonem? a s operačním systémem Symbian?

Jsou GPS skutečně zdarma?

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mariskam*
hodnocení

0x

GPS jsou skutečně zdarma. Jinak plno známých ho mají...a jsou s nim fakt moc spokojení.

turri*

Já osobně vlastním 5800 a jsem s ní velice spokojen.Operační systém je svižný a GPS je zcela zdarma.Používám Sygic mobile a dovedla mě vždy k cílovému bodu.Takže tento mobil je fakt super.

dzoui*
hodnocení

0x

ano GPS je zdarma a telefon běží dobře, zatím na něm přítel rozchodil vše, co potřeboval a nestalo se mu, že by se mu někdy zasekl nebo něco nefungovalo.

hranol*
hodnocení

0x

já jsem dost spokojený I výdrž baterie je slušná A ta cena na Nokii v takove výbavě je taky DUT. Navigace je skutečně zdarma(a dá se použít i pro geocaching s dobrou přesností (nejblíž jsem byl metr))I když... je potřeba si pohlídat asistovanou gps a taky, že to i dost dlouhou dobu načíta signal satelitů... Ale je to přeci jen mobil. S asistencí je to krásně rychlé téměř ihned a dokonce když je nastaveno satelitní zobrazení (cesta jako na dlani) ale tak je to i pak šok bez datového tarifu. paplo mi to litr a ani jsem nemrkl. Nejlépe si cestu naplánuji při wifi signálu. V dnešní době jí má snad každá kavárna a snad i hospoda.Pak je skutečně zdarma, nebo jak již tady kolega píše nainstalovat si novou navi i s mapama a je to uplně bez starostí. supr je i otočení telefonu a on utichne u budíku hodně vítana funkce. jinak nějaké drobnosti se najdou třeba i tady forum.mynokia.cz/... tady je taky užasná stránka i s možností stahování přímo na tuto značku 5800.mynokia.cz/... tady odkaz se spoustou aplikaci ulozto.cz/... a jinak stačí zagooglit a najde se toho jistě spouuusty. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]