Nejste přihlášen/a.
Zdravím, aniž bych něco vědomě nastavoval, tak se mi po uskutečnění hovoru dole na do domovské obrazovce objevilo pravítko s tečkami ukazujícími pozici aktuální stránky. Je tam i po restartu. Nevíte, jak to vypnout, nebo aspoň je se ten opruz jmenuje? V nastavení domovské obrazovky to nevidím. (Redmi Note 10S, systémový launcher.)
Anglicky by to měl být "page indicator", ale stejně si mi to nedaří najít.
Tak se omlouvám, nešlo o tečky, ale o ten tmavý pruh kolem nich. Zřejmě došlo k nějakému "rozbití" snímku na pozadí, nebo jeho pozice. Při použití jiného obrázku to zmizelo. Nesnáším změny a když na něco pracně nastavím podle svého gusta, dva roky koukám a najednou je to jinak, tam mě to rozhodilo.
Jako byste přišli domů a někdo vám dal postel do jiného kouta.
Ty tečky říkají kolikrát můžeš obrazovku posunout doleva, případně zpět. Takže přejed prstem ores displej zprava doleva s tečka se ti posune o jednu pozici. Prohlédni si co na které obrazovce máš a rozházené ikony si uspořádej k sobě směrem na hlavní případně druhou obrazovku. Možná i třetí. Tím se ti počet teček sníží.
Raději to napíšu i sem, otázku lidi podruhé nečtou:
Tak se omlouvám, nešlo o tečky, ale o ten tmavý pruh kolem nich. Zřejmě došlo k nějakému "rozbití" snímku na pozadí, nebo jeho pozice. Při použití jiného obrázku to zmizelo. Nesnáším změny a když něco pracně nastavím podle svého gusta, dva roky na to koukám a najednou je to jinak, tam mě to rozhodilo.
Jako byste přišli domů a někdo vám dal postel do jiného kouta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.