Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil na kartu - jak řešit notifikace?

Od: svatoslav odpovědí: 11 změna:

dle dostupných informací operátor O2 službu NOTIFIKACE na mobil u svých zákazníků ruší, a neexistuje náhradní řešení, pouze je možné propojit účet do poštovního klienta v mobilním telefonu, a ten již upozornění zobrazovat bude... Mám starou NOKII - nemám žádná data ani poštovního klienta v mobilním telefonu. Co radíte, prosím?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

svatoslav
hodnocení

TOTO mi teď řekli /odepsali ze Zákaznické linky e-mailu na TISCALI... ať to napíši přesně...

hodnocení

0x
Třeba přejít k T-mobile, tam zatím notifikace fungují.

jirib
hodnocení

0x
Nevím přesně,jaké notifikace myslíte O2 nemám.(Zprávy o vyúčtování,zůstatku kreditu apod.)
Nahlašte email od nejbližšího příbuzného,který vás pravidelně bude informovat.
Jděte s dobou založte si email,datovku a kupte si notebook...
Jak sem můžete psát,když máte starou Nokii?
svatoslav
hodnocení

Jsem denne mnoho hodin za počítačem... nechci platit drahá data a mít internet v mobilu... nač...

jirib
Data z počítače můžete sdílet i s mobilem,za jednu cenu...

Internet v mobilu nemusíš zapínat.

hodnocení

0x
Myslíte službu, že si necháváte přeposílat došlé e-maily na +420XXXYYYZZZ@sms.cz.o2.com?
hook

Ano, nejspíš myslí tento email2SMS - které funguje zdarma od roku 96 :)

Přitom se vyjadřuje jak kdyby byl po mrtvici.

Divím se že to ještě nevypnuli? Protože není nic snažšího než někomu takhle ospamovat mobil :)

Také se divím. Zatím to vypnul zřejmě jen VDF CZ.

hook

Nejslabší to hráč u nás, když jsem ho před hodně hodně lety měl, tak emailový alias jsem nastavoval kde jsi v samoobsluze, to už neumožňuji?

Já u nich nejsem, ale sami tvrdí, že už to nemají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]