Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příjem HBBTV

Od: aloisb® odpovědí: 22 změna:

Když přijímám pozemní TV vysílání, tak pro příjem HBBTV slouží červené tlačítko na DO. Je možno přijímat HBBTV i na chytrých televizorech? Nedávno jsem zaslechl nějakou reklamu, že na to má TV NOVA nějakou aplikaci. Jak to tedy je?

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

S pozemního to nefunguje, je potřeba připojení na internet aby TV mohla komunikovat s dárcem signálu...takže internet od Vodafone nebo T-mobile a pod..a součástí jsou i TV kanály...pak ano..

bat

Je to takhle: z pozemního vysílání to samozřejmě funguje, akorát do TV musí být připojený (kabel, wifi) internet. Pokud to TV neumožňuje, připojit se na internet, tak ani nemůže umět HBB TV

V pozemním televizním signálu je zakódován odkaz a ten pak spouští data z internetu...

Jakmile vypadne pozemák (Vytáhneš anténu, ztráta signálu např) tak spadne i celé slavné HBB TV - třeba hrající film v hbbtv

hodnocení

0x
Ano buď přes červené tlačítko, nebo aplikace.ma je pomalu každá TV stanice.
Ivysilani ČT
Prima+TV
Nová - Nová tv
Atd...atd...,
hodnocení

Díky moc, podívám se na Google Play.

Ano pokud máte TV z androidem tak Google play.
Pokud LG tak LG storu atd..
App. hledat přímo v menu přístroje.
hodnocení

A je z toho něco placeného? ivysílání je zatím zdarma, ale už se nechal slyšet ten nový ředitel ČT, že by to chtěl zpoplatnit.

Tak ČT je zdarma a snad i tak zůstane.
Nová.cz je taky zdarma, sice má i Voyo a to je placené.
No a Prima+ je taky zdarma i když tam má nějaké předplatné.
Mám dojem že na starší seriály, nebo úplné novinky. Ale to přesně nevím.
hodnocení

Předplatné není zdarma.*zed*

Špatně jsem napsal.
Některé filmy nebo seriály jsou ke zhlédnutí až po zaplacení, jinak je vše zdarma
Jen tak sobě přemýšlím, máte nějaký problém si ty appky nainstalovat, nebo zpustit z webu, než čekat až vám někdo odpoví?
hodnocení

Problém něco nainstalovat nemám, jen jsem nevěděl, jaký je rozdíl mezi HBBTV a těmi aplikacemi. Jinak si platím SKYLINK, kde je zdarma spousta seriálů i filmů.

Když si něco platíte tak to není zdarma.
Podle vaší logiky, já si třeba platím Netflix a HBO, takže mám vše zdarma.
hodnocení

Napsal jsem to tak, protože některé filmy jsou i na tom SKYLINKu zamčeny a musí se za jejich shlédnutí zvlášť zaplatit.

bat

Hbbtv Není žádná stažitelná aplikace jak si představujete, to je součástí televizního vysílání a jedná se o podstatě webovou aplikaci kterou musí podporovat TV, každá smart už 10 let zpátky tohle umí! V těch úplně prvních verzích se musela stáhnout jistá aplikace aby hbbtv odemkla v televizi, ale to už je histotie

Pokud sis koupil televizi posledních 5 let, ta televize umí připojení internetu přes wifi nebo kabel, tak jistě HBB TV umí,

hodnocení

Stále tomu nemohu porozumět. Mám chytrou TV s Androidem a tak prosím o radu, jak se dostanu na HBBTV třeba PRIMY, abych na tom byl stejně jako ten, kdo přijímá pozemní vysílání a stiskne červené tlačítko.

Vlezete do svého učtu (přes TV) na Google play, tam si stáhnete aplikaci Prima+ a přes ní normálně zpouštíte

Tak jako by jste to udělal v mobilním telefónu.

Prostě appku nainstalovat.

play.google.com/...

Jakou máte TV, značka + řada

Třeba takhle

hodnocení

Takže z těch všech rad plyne, že ten, kdo přijímá pozemní vysílání a nemá TV připojenou na Internet, tak může mačkat červené tlačítko jak chce a nic neuvidí.

Naopak u SMART TV připojené na Internet stačí stisk modrého tlačítka na DO a jsme na HBBTV ( informují na NOVĚ).

13.01.25 19:48

Ano.

kkk

Pokud ta tvoje TV umí HBB TV a současně je připojená k internetu, tak se ti po přepnutí na podporovaný tv kanál vysílající HBB TV data po pár sekundách a na pár sekund zobrazí ikonka na obrazovce s informací! U České televize to je červené tlačítko, U jiných stanic to může být jiné barevné tlačítko!

Pokud TV nemá připojení k internetu, tak Se ti žádná taková ikonka ani nezobrazí...

hbbtv (Alespoň u Samsungu) není žádná samostatně spustitelná aplikace v televizi, vždy se to hbbtv aktivuje pouhým barevným tlačítkem při splnění výše uvedených podmínek... I když samozřejmě je to HBB TV je určí ta aplikace nebo spíše Framework v televizi (na bázi XML a HTML a JavaScriptu asi - Aby to makalo na každé značce bez ohledu na výrobce, neboli nějaký průmyslový standard)...

Nevím, jak to mají jiné značky televizorů?

halamus
hodnocení

0x

Pokud je tam nějaký podivný OS a ne něco z dříve vyjmenovaného, tak internetový prohlížeč a zmíněné aplikace spouštět z webu.

jirib
hodnocení

0x
Ano,důležitý je operační systém tv a rychlost připojení internetu.
Už jsi přeflešnul starý Android?
hodnocení

Ne, nevím jak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]