Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deko trade s.r.o vysoká cena

Od: zajixxx* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den objednal jsem si telefon z této stránky deko-mobil.cz/... telefon(1990Kč) měl cenu v četně PŘEPRAVNÉHO(229kč) tejdy jsem měl uhradit PPLce 2 219Kč, tak to bylo napsáno na faktuře na internetu...Jak jsem tedy mohl celkem zaplatit 2528kč? :D Poradí někdo co stím?

Rozpis na paragonu co mi plka dovezla

1(Telefon 2299kč (přitom stojí 1990kč vč.dph) = Sedělo by to to kdyby k ceně telefonu přičetly to slavné přerpavné a 80 kč sežrala pplka..

2)Pošty. 229kč (tak je to uvedeno krásně :D ) ale to se mi zdá že ho naůčtovali dvakrát ne? může mi to někdo objasnit?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Objasnim milerad.

Kdyz cena nesedela, nemel si nic platit a zbozi neprebirat.

Jednoduche, ze?

kumir

Tato firma je pokračovatel tku invest, zadejte si je do googlu a pak utíkejte jak to jen rychle jde.

michal958*
hodnocení

0x

kdyby cena byla vyssi nez byla na netu tak bych zasilku neprebral a bylo by to. kontaktoval bych je ze cena nesedi a proto sem zasilku neprevzal.

judy*
hodnocení

0x

dobrý den, já vám to objasním, nám se stalo to samé, firma je podfukář a tímto stylem si získává zákazníky, nejste sám, já se s nima hádám již týden a dám t o k soudu. Oni řeknou malou cenu, tím nalákají zákazníky a pak je jako navýšení, že dodavatel podražil. Jsou to lháři.

hana311

Dobrý den.

Právě dnes jsem se také nachytala naprosto stejným způsobem. Je to velice nesolidní firma. Změnili mi jak cenu tak i barvů obou mobilů, které jsem si objednala. Oboje bez předchozího upozornění.

ren*

Zdravím, mám stejnou zkušenost.
Po objednání volali že telefon bude o 200 kč dražsí, po dodání byl ve špatné barvě, navíc výše dobírky neseděla o 500 kč, samozřejmě, že byla vyšší. Odstoupením od smlouvy jsem se snažila 30 dní dostat peníze zpět- neúspěšně. Tak následovalo trestní oznámení, stejně se nic neděje, sbohem penízky moje.:(((((((((((

bery*
hodnocení

0x

Deko Trade mi také naúčtovala dvojí poštovné, horší bylo, že telefon nefungoval správně. Naštěstí mi pomohli v PPL, protože zkontaktovat se s reklamačním oddělením Deko Trade nešlo, tedy jsem zavolal řidiči do PPL a vrátili mi oproti telefonu peníze, nutno říci, že kontrolovala před řidičem moje žena a v balení dále chyběl návod k použití, hrozná zkušenost, od té doby mě kontaktovalo mnoho lidí i policie, stále dostávám na tuto firmu negativní hodnocení od všech zúčastněných, jak to, že ještě existují?

bs
hodnocení

0x

Od této firmy hodně rychle ruce pryč! jsou to podvodníci, lháři, a to jsem hodně slušná! podávám na ně trestní oznámení a budu se soudit, protože to jak se chovají už nezná hranice...

jofa*

Tak to většinou dopadá, když nechci dát za věc o pár korunek víc u solidního prodejce.

cafiik
hodnocení

0x

s touto firmou mam take problemy. prosim,kontaktujte mne na cafiik292@seznam.cz. chtela bych to resit nejak pres policii a potrebuji,aby nys bylo vice "postizenych" dekuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]