Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překladač jazyků

Od: jirkajc® odpovědí: 13 změna:
Dobrý den,rád bych se zeptal na překladač do cizích jazyků. Na trhu jsou za cenu kolem 10 tisíc s doživotní WiFi a též jsem na TEMU našel za pár stovek bez WiFi napojit na aplikaci v telefonu. Zajímá mě kolik bych třeba platil, když nebudu moci využívat WiFi na hotelu zdarma ale budu se muset připojit na data operátora (O2) nemám tušení co mě bude stát třeba 5 minutový hovor. Pak si snadno dopocitam částku když někde budu 14 dní. Jedná se o země mimo Evropu.Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vasicc
hodnocení

0x

a pro mobil néni žádná aplikaca? Např. Google translate ten be muhl bet zadara?

hodnocení

v tomto případě budu ale používat data místního operátora tak to přeci musím platit? Zrovna tak jako když volám z Jižní Ameriky tak jsem platil asi 55 kč za minutu.

hodnocení

0x
Tohle umí dnes kdejaká appka do mobilu a mnohé zdarma. S rozvojem ej áj budou tyto služby velmi brzy prakticky standartní součástí systému v mobilu. Pro překlad hlasu zatím potřebuješ vždy online připojení. Datová náročnost nebude extra velká, ale záleží na roaming zóně. V eu to nemá cenu prakticky řešit, mimo eu bych použil místní předplacenku apod. pokud není možnost wifi. Jinak simuntální překlad telefonního hovoru jsem nikdy neřešil, ale taky je to otázka velmi blízké budoucnosti, protože někteří výrobci mobilů už na tom pilně pracují a pomalu to bude dostupnější.
hodnocení

Jde mě o to,že bych si chtěl koupit překladac Vasco V4 cc za 10 000,- s dozivotní Wifi. Nepochopil jsem to,jak to je mysleno. Zda se připojim kdekoliv na ulici kde je nějáký signál místního operátora (cestuji po celém světě) a já budu zdarma moci přístroj neomezeně používat (pak bych přeci využíval data místního operátora,v každé zemi jiného) nebo zda je to mysleno tak,že se budu moci připojit pouze třeba na hotelu nebo restauraci když mě dá majitel heslo na Wifi?.

hodnocení

0x

Zdravím.

Potřebuješ chytrej telefon a stáhnout si jazyk země do které zrovna jedeš.

Fakt to funguje i bez wifi.

Jen částečně, OCR a voice asi bez sítě nepojede

hodnocení

Bude to max fungovat,tím že se muj telefon připoji na místní sít a pak mě přijde vyučtování od mého operátora za spotřebované data ne? Které budou daleko dražší než tady v Evropě.

V SAE to je jenom: Mobilní data 302,50 Kč/MB (Vodafone)

Tak bacha na to!

hodnocení

0x

Z popisu:

Neomezený internet zdarma

Všechny hlasové překladače se spoléhají na přístup k internetu, ale pouze naše produkty jsou dodávány se SIM kartou, která poskytuje bezplatný a neomezený internet na celý život. Mluvte jako místní až ve 200 zemích bez dalších nákladů. Navždy! Navíc Vasco je AI překladač, který využívá při překladech umělou inteligenci.

Neomezený doživotní internet zdarma
Funguje v téměř 200 zemích
SIM karta se připojí k internetu ihned při prvním použití

Z návodu:

Tovární SIM karta

Zařízení je vybaveno mezinárodní SIM kartou, která umožňuje fungování zařízení bez nutnosti připojení k síti WiFi.

Tovární SIM karta nevyžaduje žádnou smlouvu, funguje pouze v zařízení Vasco Translator V4.

více

setkali jste se někdo s tím, že data budou "zdarma"kdekoli na světě? elektronický překladač Vasco Translator V4. Toto zařízení vám umožňuje porozumět dokonce 108 jazykům. Navíc přichází s bezplatným doživotním přístupem k internetu. Je to proto, že elektronický překladač Vasco Translator V4 má vestavěnou SIM kartu, která se připojuje v téměř 200 zemích bez skrytých nákladů!

doplněno 29.12.24 20:25: Kdo vyrábí překladač Vasco?Vasco Electronics je průkopníkem v řešení překládacích zařízení. Naši společnost založil v roce 2008 Maciej Góralski, podnikatel a jazykový nadšenec. Od té doby poskytujeme špičkové samostatné překladače s vlastním softwarem, které usnadňují komunikaci po celém světě.
doplněno 29.12.24 20:34:

Recenze... Po vybalení z krabice stačí zařízení zapnout, vybrat si jazyk prostředí a můžete začít. Nic jiného nastavovat nemusíte, i když nastavení tu pochopitelně je. V něm můžete aktualizovat software, nastavit jas obrazovky nebo rychlost čtení. Po zakoupení dodatečných výslovností si zde můžete dané jazykové balíčky aktivovat...?

hodnocení

Děkuji za vysvětlení.

hodnocení

0x

Nesmysl. Za 10 000 koupíte mobilní telefon s eSIM, díky které si pořídíte data místního operátora jednoduše z aplikace.

hodnocení

Něják jsem nepochopil Vaší odpověd. Mužete mě to vysvětlit? Takže Vasco v4 je v podstatě telefon s mezinárodní predplacenou sim kartou na neomezeně dlouhou dobu? Která se AUTOMATICKY aktivuje když priletim do dané zeme?

Mám V4. Vasco nie je mobil. Je to prekladač. Pracuje tak, ako je popísané na stránkach predajcu. Raz začas ponúkne novú aktualizáciu. Min. raz za dva roky, je ho treba použiť cez mobilného operátora, nie wifi, aby simka nestratila udávanú doživotnú platnosť. Použil som ho v Egypte, Tunisku, Korfu(tam reagoval cez operátora veľmi pomaly) a Izraeli. Výdrž dobrá, hlasitosť mohla byť lepšia. Niekde na trhu sa neuplatní. Či by som ho opäť kúpil? Neviem, 50/50.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]