Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktualizační software

Od: frantu® odpovědí: 2 změna:

Zdravím. Starší televizor KDL-40R485B má stále software v8.115-v0.1. Mohl byste mi prosím někdo poslat nejnovější software - v8117. Datum vydání 09/2015. Předem děkuji za ochotu. Podpora Sony již tento software bohužel nenabízí.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sony AI AssistantAhoj! Jsem Sony Smart Assistant. Jsem tu, abych odpověděl na jakékoli otázky týkající se produktů Sony. Vyberte jednu níže... Nepomohl; nakonec jsme se s "AI chytrákem"dohodli na telefonátu ...Pondělí až pátek: 09:00–17:00...více tady. Případně e-mail , ale zůstal bych u telefonátu. Vidím, že jste hledal odpověď na více místech...

doplněno 28.12.24 18:14:

Vycházel jsem z doporučení: Pokud je verze softwaru vašeho televizoru nižší než nejnovější verze uvedená v tabulce, přečtěte si část Kontaktujte podporu u tohoto článku.

doplněno 28.12.24 18:27:

Našel jsem "Firmware HDTV Sony Bravia KDL-40R480B 4.114"... více. ..ale,...

Server 2 tady z odkazu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]