Ahoj, koupila jsem si nový mobil. A problém je v tom že když se připojím k wifi funguje, když jsem ale v obýváku napíše mi to připojeno k wifi, nelze poskytnout internetové připojení. Všem ostatním ale wifi funguje, i na mém starém mobilu to jde. Když ale jdu do jiné místnosti tak wifi zase funguje. Takže jen mě nejde v obýváku wifi na novém mobilu. Nevíte někdo co s tím? Restartovat mobil jsem zkoušela už tak 4x i zapnout a vypnout wifi a pořád nic. Neví někdo co ještě mohu zkusit?
Co máte za mobil? Asi chyba software telefonu Vypněte router z napájení a zapněte až za pár minut. Počkejte pár minut. Na mobilu Stiskněte a držte ikonku wifi. Klikněte na ozubené kolečko té Vaší wifi sítě. Kliněte na Odstranit a potvrďte. Znovu se přihlašte do Vaší wifi sítě. Např. QR kódem, zobrazeným jiným mobilem. Nastavte na routeru pravidelný restart routeru každý den v noci 2 nebo 3 hodina ráno. Zkontrolujte nastavení v mobilu, zda jej máte u té wifi stejné jako ostatní, kterým to funguje. Pokud to nezabere změňte heslo wifi a zkuste se přihlásit. Pokud to nezabere zkuste změnit umístění wifi routeru, nastavení antén (nejsou doufám všechny stejně), jednu antenu odmontovat a dát směrovou anténu atd. Nechte si poradit od někoho, kdo tomu rozumí.
Mě se dělo něco podobného, nakonec jsem v routeru vypnul firewall a je klid. Ten si náhodně vybral zařízení které se mu nelíbilo a omezil připojení přes WiFi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.