Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

10 let neaktivní SIM karta

Od: eden odpovědí: 5 změna:
Zdravím všechny
Po 10 letech jsem našel svojí starou twist sim kartu značky Paegas která fungovala v mých mladých letech a také jsem na její číslo registrovala starý záložní seznam email.
Nyní čelím problémům typu email mi byl odcizen a samozřejmě změnili i heslo a jedinná obnova je přes staré tel číslo které bylo po 10 let vypnuté.
Starou kartu jsem nakontaktovala do telefonu se snahou číslo znovu aktivovat.
Po spuštění chyba registrace karty.
Nepomohlo ani dobití samotného twist kreditu.
Po těch letech nemám ani origo kartičku když se v r.2007 kupovala.
Po zavolání na číslo je jednoduše nedostupné, nebylo ještě předáno někomu jinýmu.
Je zde jakákoliv možnost jak kartu znovu obnovit?
Má tel. číslo které se dobře pamatuje a je na ni registrované obnovy hesla emailů a různých účtů také z roku 2007.
Se ztrátou počítám.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

2x
Paegas SIM karty,byly odpojeny(2018-9).Bylo nutné,zajít na prodejnu a vyžádat vystavení nové SIM karty...tenkrát zdarma.Zkuste prodejnu T-Mobile...

hodnocení

2x

Většina operátorů po nedobití karty 1 rok tuto kartu nevratně ruší a částka na ní propadá. Z karty se tím stává bezcenný kus plastu. Číslo pak je k dispozici pro dalšího zákazníka.

hodnocení

1x

1) neřešit to tady, ale zeptat se operátora zda je možná reaktivace (osobně si myslím, že podle jeho podmínek už je to dávno zrušené číslo)

2)mejl a ostatní služby mívají záchranný systém pro vytvoření nového hesla, je nutno všude prostudovat a eventuelně se obrátit na podporu příslušné firmy

hodnocení

1x

Pokud je číslo neaktivní a nepřidělené v poslední době, mohlo by v krajním případě jít aktivovat jako číslo na přání, ovšem se smlouvou. Jestli se to vyplatí je věc druhá...

t-mobile.cz/...

hodnocení

1x

Pokud je číslo nedostupné, je tu tedy šance, že číslo nebylo dál nikomu přiděleno a že pokud zajdete na prodejnu T-Mobile, tak vám ho opět budou schopni a ochotni přidělit. Ale pokud to vůbec půjde, tak pravděpodobně s příplatkem za "výběrové číslo" (3000 Kč bez DPH) a ještě s nějakým aktuálním tarifem na dobu určitou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]