Nejste přihlášen/a.
poprosím znalé o pomoc,mám balancer z baterie z elektrokola,ze kterého je vyveden černý drát s označením B-,což je pravděpodobně minusový vývod z baterie.Dále je zde modrý drát s označením P-,myslím,ale nevím,že se jedná o nabíjecí pol minus z nabíječky a dále je zde žlutý s označením c- a u toho vůbec nevím.Děkuji všem.
2x
Jozko, nezlob se, ale připadáš mi, žes mimo... Mám auto, koukaj mi z něj 3 dráty kam je zapojit, abych moh nastartovat.
Málo údajů. Z jakého kola , jaký balancér. Na kolik článků ...
2x
Normálně bývá - pól nabíječky spojen s - pólem spotřebiče a pak je tam pouze -P.
Tady si tipnu, že nejsou společné a -P a -C budou jeden pro nabíječku a druhý pro spotřebič (ale i tak mohou být propojené - ověřil bych si to multimetrem změřením odporu mezi nimi).
děkuji za info,ještě bych prosím měl dotaz,je možné balancovat nižší počet článků,než kolik má balancer balančních vývodů?Zapojení balančního konektoru by v to případě bylo stejné tzn mínus na mínus,pak daný počet článků a poslední vodíč z balančního konektoru na plus,s tím,že by třeba tři články zůstaly volné?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.