Nejste přihlášen/a.
Těmi spojkami UR2 se asi spojí dva vodiče dohromady ale třetí už ne.
UR2 spojí dva nebo tři vodiče. Co je na tom k nepochopení?
---
Které odkazy nejsou funkční?
Poradna má buď odkaz nebo někdy vkládám text, který vložíte do adresního řádku ...
Proč musíte hned psát co je na tom k nepochopení?
Já se jen slušně ptám.
Vy byste zřejmě potřeboval kurz slušného chování.
Vždyť má vibe2 pravdu.
Máš tam malůvku pro 2 i 3 vodiče, že do toho lezou.
Pokud to nezvládáš, tak to nech na odbornících a sám se pouštěj jen do vaření. A to píšu slušně.
Uznávám že jsem nevěděl že je svorka na tři dráty.
Vy ale nezvládáte odpověď na otázku a řešíte místo toho nesmysly a tím se asi bavíte.
Nechávám otázku smazat aby vás to dále neobtěžovalo.
2x
wago svorky nejsou uršený pro spojení autokabelů
wago je určený pro pevný drát a ně licnu
na autokabely sou určeny třeba tyto automarket-sukorady.cz/...
0x
Zdravím, souhlasím s rádci, Wago svorka na doma, do auta buď pájet, nebo dutinka, případně faston atd. Určitě bacha na takový ty spojky s čepelkou - často se dávají k tažnému k dodatečné montáži - to je hnus a vůbec to tam nedávejte.Takto to vypadá - nebrat !
Taktéž pozor na vodiče, není totiž stejný vodič na 230V a 1A a pro 12V a třeba 30A, tak taky bacha - použijte autokabely/vodiče - mají větší jádro při stejném venkovním průměru.
Není to rozebiratelné.
Zastrčíte vodiče (i s izolací) a spojovací třmen se zařízne. Spojky jsou plněny silikonovou vazelínou. Běžné telefonní spojky.
Pokud se svazek vodičů hýbe / kmitá / vibruje - nevím, tady jsou moje telefonní skutečnosti krátké (v telefonních rozvodech se vodiče / kabely za běžných okolností nechvějí ani nekmitají).
Ale vím, že pokud se nějaké zařízení použije v jaderné elektrárně v seismicky aktivní oblasti, musí být zkoušeno na zkušební stolici, která vytváří vibrace se zrychlením odpovídajícím požadovanému spektru odezvy. Je vaše aplikace takhle kritická?
Já nejraději pájím, vodiče oholím na stejnou délku, lehce zakroutím, nachystáno bužírku na jeden z nich (navléknout). Pak dám vodiče přes sebe, opět zakroutím do sebe, zapájím a nakonec přetáhnu bužírku a zasmršťím. Výsledkem je opět esteticky i vizuálně celistvý vodič, pozor vodiče spojeny za s sebou, jako v případě použití dutinky. Určitě nespojuji vedle sebe, jako v případě UR2 spojky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.