Nejste přihlášen/a.
Píšete nesmysly. Vlajkové lodě s Androidem také stojí raketu, Google Pixel stojí přes 25 tisíc, Galaxy S24 také, ohýbací Foldy stojí přes 40 tisíc. Ano, Android se dává i do levných telefonů, takže si můžete koupit nabušeného Číňana co má papírove 8GB RAM a 512 GB interní paměti, já koupil tetě takový telefon od Xiaomi a stál pouze přes 5 tisíc. Ale v systému předinstalována tuna nežádoucích aplikací, přímo v systému na mě vyskakovala reklama na Temu...děkuji nechci.
Navíc ten kdo má víc zařízení od Applu, tak ví, jak v rámci ekosystému spolu perfektně spolupracují. Já si koupil před 6 lety iPhone XS a používam ho do teď a bez problému. Kolik iPhonů jste měl vy, že můžete tvrdit to co tvrdíte? Hádám, že ani jeden
Přesně tak! Mně odešla "baterka" v iPhonu 8 2 měsíce po diagnostice, která byl "dobrá".
Ten iPhone 8 jsem zdědil, aktualizoval na iOs 16 a po výměně baterky si nemohu stěžovat. Aktualizace OS fungují nadále normálně a já mám za velmi slušnou cenu (výměna prasklého displeje a baterie) velice dobrý a hlavně rychlý a spolehlivý telefon, který i přes své stáří má z mého pohledu stále vynikající vlastnosti. Dříve jsem měl několik Huaweiů novějších, než ten iPhone, v cenové hladině vyšších jednotek tisíc Kč a kam se všichni na mého současného jablíčkového dědečka svými vlastnostmi hrabaly!
Darja, nedejte na pritele, kupte si ho. Ja mam iphone treti v poradi, nedavno jsem prechazela z 13 na 14. S obema velka spokojenost. 13 bych ani nemusela menit, ale nechala jsem ji vnoucatum na hrani. Pokud byste poslechla pritele, budete si tezko zvykat na jine ovladani a budete nestastna.
Zdravím,
chcete-li, tak si ho v klidu kupte.. Pokud jste navíc již měla iOS, tak víte jak dobrý je a jak je bezpečný atd.
Podpora hardware bude ještě "min" tři roky a nadále bezpečnostní aktualizace budou dalších několik let, tak jako u všech modelů.
Např. váš model 6S, vyšel nový na podzim 2015. A poslední hardwarová podpora na iOS 15 byla v létě roku 2021. To není špatné ne? A navíc, teď se dívám, ještě letos byla vydána 29.července 2024 bezpečnostní aktualizace 15.8.3. To je skoro 9 let? A samozřejmě nevím jestli nepřijde další.. Se staršími modely to pochopitelně ubývá..
A model 13 je dnes pod 13 tis. kč, to je celkem slušné..
ps: já prodal svůj 11 na konci září a koupil zrovna právě ten (jen) iPhone 13, plus dotace od T-mobile, takže mě vyšel opravdu! levně, ale tím se chlubit nechci. Já také nedávám desítky tis. za nové modely, to si mohou dovolit jiní. Já si vystačím s dvou nebo tříletým modelem. Ale je to každého věc.
Každý ať si dopřeje cokoliv co chce a může!
A nakonec.. iPhone nebo cokoliv od Apple není žádná prestiž. Je to obdobně vyrobeno v číně. Ale, říká se, kdo jednou nakousne, většinou nechce měnit. Jde především o jejich operační systémy iOS a macOS atd. a jejich stabilitu, které běží bohužel jen na jejich produktech..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.