Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Namokly mobil vs zaruka

Od: grem odpovědí: 2 změna:

Nechal jsem si spravit mobil kde byl spatny flex kabel, ktery mi vymenili.Oprava me stala 600.Ale spatne zobrazoval displej.Kdyz jsem vysunul displej (mam vysuvny samsung), tak se objevovaly barevne pruhy.Muze to byt tim kabelem ze by to spatne vymenili ten flexx kabel?A uznali by mi reklamaci kdyz mi telefon spdal do vody a zoxidoval?Samotny telefon v zaruce neni ale na opravene soucastky by se mela vztahovat reklamace.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

1x

To je přece jasný, že se na něj vztahuje záruka. Třeba kdybys ho přejel napadrť autem, tak smést do pytlíčku a šup s ním do opravy. Je přece v záruce *zed*

pepyk93*
hodnocení

1x
,,A uznali by mi reklamaci kdyz mi telefon spdal do vodya zoxidoval?"
NE neuznali.Tímto jsi porušil záruční podmínky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]