Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký si vybrat telefon?

Od: mariskam* odpovědí: 6 změna:

Už dlouho si chci koupit dotykáč a teď mám možnost taže potřebuju poradit...

cz.o2.com/...

cz.o2.com/...

cz.o2.com/...

Tak kterej ...nebo rači vůbec žádnej?

doplněno 02.08.10 10:28:

Prosiiim..je to nutný

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

1x

Záleží na tom,k jaké činnosti ho budete převážně využívat a jaké funkce musí dle vás bezpodmínečně podporovat.Já osobně bych se asi přiklonil k té Nokii (ikdyž vy se rozhodněte třeba úplně jinak).

Ta Nokia má jako jediná OS,což považuji za klad.Také má baterii s největší kapacitou a tím i nejdéle výdrží.Naopak narozdíl od těch dvou ostaních mobilů má ,,pouze"odporový dotykový displej a tudíž bude zřejmě malinko hůře reagovat na vaše pokyny a má také z těch tří mobilů fotoaparát s nejmenším počtem megapixelů.Na rozdíl od toho Samsungu také nemá Wi-fi.

Opravdu je těžké se rozhodnout,každý mobil nabízí něco jiného,co ten druhý mobil postrádá.Dost záleží na tom,co si kromě toho dotykového displeje od toho mobilu slibujete za další funkce.

Zde ještě odkaz na jejich srovnání : mobilmania.cz/...

mil®
hodnocení

0x

Jsem pro Nokii, ale s Wi-fi

hodnocení

0x

Ja osobne jsem antinokiar ale tady se priklonim k ni...a ten OS je fajt nepredstavitelna vyhoda...

Jinak bez wifi...je to dobra vec ale zase nekdo treba absolutne nepouzije..

1jara*

Nokie už nejsou to co bývali, osobně bych koupil LG.

amidamaru*
hodnocení

0x

Kdybych to kupoval ja,koupil bych Nokii.Ma lepsi displey.

Tez jsem pro nokii tam mate realnou sanci ze pokud bude nejaka soft chybka da se v OS odstranit anebo nokia vyda new verzi softu...

Korejci vyrobi cihlu hodi soft a uz se nestaraji, a ze se to nekde seka..smula...takze nokii...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]