Nejste přihlášen/a.
Koupila jsem psovi ze zvědavosti skákací balóne (v čínském e-shopu). Pes se do něho úplně zbláznil, ale baterie už nejde nabít. Bohužel po rozmontování nejsou ani čitelné hodnoty baterie. I když si nedávám velkou naději, možná se najde někdo, kdo z přiložených fotografií pozná, o jakou baterii se jedná. Děkuji!
Vkládám 3 fotografie: balónek s vnitřkem, pouze vnitřek balónku a samotnou baterii
Ta baterie se dá vyměnit za libovolnou jinou podobnou se stejným napětím, která se dovnitř vejde.
V podstatě jde jen o to, zda má jeden, dva, nebo tři články. Jestli máte voltmetr a baterie není ještě naprosto totálně mrtvá, tak i napětí na prázdno umožní odhadnout počet těch článků.
V rámci správného počtu článků je potřeba jen aby se vešla fyzicky, rozdíly v kapacitě jen znamenají, jak dlouho to vydrží na jedno nabití, čili jak často to budete muset nabíjet. Napětí je dané tím počtem článků.
Mně ta baterka připomíná baterku co jsem měl v podobném vrtulníčku rcprofi.cz/... Když mi baterka zeslábla a už se nedala pořádně nabít, tady maps.app.goo.gl/... byl obchod s podobnými modely a koupil jsem tam náhradní.
BTW: Je problém v baterce, není někde jinde, co takhle nabíječka, je v pořádku?
Děkuji všem za odpovědi. Zeptala jsem se AI a údajně by mohlo jít o baterii Li-Pol 3.7V 250mAh nebo Li-Pol 3.7V 300mAh (602025). Ještě oslovím prodejce baterií. Pozn. Nový balónek už mám taky, ale pokud by se mi podařilo opravit i starý a bylo to finančně výhodné, škoda ho. Jsem v důchodu, tak tomu zjišťování mohu věnovat čas. Ještě jednou všem děkuji za rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.