Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpájecí stanice

Od: jendavenca odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,
mám prosím dotaz ohledně odpájecí stanice AOYUE 474a+,koupil jsem ji jako starší a mám dojem,že sací výkon není dostatečný.Dá se s tím něco udělat,třeba vyčistit vakuovou pumpu apod?Je to moje první,takže nemám s čím srovnávat.Děkuji všem.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ml1
hodnocení

0x

Začal bych u toho hrotu, jestli je průchozí, na to tam jsou takové ty jehly, ta musí jít prostrčit až do konce, kdyžtak se dá použít drát (mám jinou, dost podobné konstrukce a někdy je docela legrace tohle vyčistit, hlavně když je to ucpané na konci, kde už to nehřeje, to se musí opravdu rozebrat). Zkontroloval bych, jestli dostáváte podtlak na výstupu z té krabice. Dál jsem nikdy nešel (na internetu se po zadání vašeho typu dá najít i nějaká ta rozborka). No prostě takové ty všeobecné věci.

To, co mám já, je taková hračka, tak nevím, jaký čekáte výkon, mě to saje, možná míň než mechanická odsávačka, ale zase se nemusí natahovat, stačí zmáčknout čudlík a díky vyhřívanému hrotu se s tím pracuje líp než s mechanickou odsávačkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]