Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadí vám fungování bez mobilního signálu?

Od: bhjkm odpovědí: 11 změna:

Vadí vám, že nemáte ve svém bydlišti mobilní signál? Díky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Vadí jen kvůli problémům s ověřovacími SMS na cokoli. A taky proto, že tu signál býval, ale před pár lety zrušili BTS. Jinak mi spíš vyhovuje, že se mi domů nedovolají ukroagenti s teplou vodou.

Takže to nebude náhoda. Asi nějaký nový folklor. Jednou jsem zvedl telefon a tam na mě ukrajinskou češtinou cosi začal někdo blábolit. Taxem to típnul bez poznámky. Asi chtěl něco prodávat, nějakej virtuální produkt nebo možná vybílit účet.

Zajímavé, když byly hrnce, to se po šmejdech mediálně šlo. Ale teď se nějak o tom nehodí psát a mluvit?

Mám pocit, že se jedná o něco takového, ale neřeším to. pošlu je di háje, nebo položím mobil na stůl a nechám je ať si povídají sami se sebou.
novinky.cz/...

hodnocení

1x
Zapnu si VoWiFi a jsem vysmátý. Internet se dá řešit přes Starlink.
Pravda, starlink může být řešení všeho ohledně komunikace.

pecenkav
09.12.24 22:42
hodnocení

0x

nevadí

hodnocení

0x
Tento problém nemám, ale vadilo by mi to a určitě donutilo nějak řešit, v krajním případě se možná i přestěhovat jinam.

mathew
hodnocení

0x
Ne, protože na takovém místě nebydlím. Pokud by tam neměl signál ani jeden operátor tak bych se na takové místo ani nestěhoval.

111®
hodnocení

0x

Vadilo protože si nezavolám záchranku když tam není nikde ani telefonní budka.

To ale nevylučuje pevnou linku.

bom
hodnocení

0x

Podle mého názoru se to dá "snadno" vyřešit anténou na střeše. Tak jsme to řešili v dřevních dobách v roce spouštění sítě GSM :) 10 kilometrů od města na vsi, kde ve vsi "nebyl signál". Rozuměj Vysílač byl V 10 kilometrů vzdáleném městě, takže real ně cca 11 až 12 kilometrů vzduchem

Ovšem že ten signál technicky doletí přes 30 kilometrů, to většina populace samozřejmě netuší. Technicky = jelikož je to Digital, je tam TimeAdvance, Určitý technický limit, na jakou vzdálenost se ten hovor dá ještě technicky digitálně sestavit, samozřejmě že ten signál lze zachytit i daleko dále, klidně i 100 km

Jenže dneska lidi nejsou schopný řešit téměř už vůbec nic. A bude hůř... To mě napadá v souvislosti s tím, jak to někdo jmenuje, že by se snad i přestěhoval :))0

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]