Nejste přihlášen/a.
Vadí vám, že nemáte ve svém bydlišti mobilní signál? Díky.
Takže to nebude náhoda. Asi nějaký nový folklor. Jednou jsem zvedl telefon a tam na mě ukrajinskou češtinou cosi začal někdo blábolit. Taxem to típnul bez poznámky. Asi chtěl něco prodávat, nějakej virtuální produkt nebo možná vybílit účet.
Zajímavé, když byly hrnce, to se po šmejdech mediálně šlo. Ale teď se nějak o tom nehodí psát a mluvit?
Podle mého názoru se to dá "snadno" vyřešit anténou na střeše. Tak jsme to řešili v dřevních dobách v roce spouštění sítě GSM 10 kilometrů od města na vsi, kde ve vsi "nebyl signál". Rozuměj Vysílač byl V 10 kilometrů vzdáleném městě, takže real ně cca 11 až 12 kilometrů vzduchem
Ovšem že ten signál technicky doletí přes 30 kilometrů, to většina populace samozřejmě netuší. Technicky = jelikož je to Digital, je tam TimeAdvance, Určitý technický limit, na jakou vzdálenost se ten hovor dá ještě technicky digitálně sestavit, samozřejmě že ten signál lze zachytit i daleko dále, klidně i 100 km
Jenže dneska lidi nejsou schopný řešit téměř už vůbec nic. A bude hůř... To mě napadá v souvislosti s tím, jak to někdo jmenuje, že by se snad i přestěhoval )0
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.