Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevírání brány Clemsa

Od: lop odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám brány otevíranou hydraulickým válcem. Má ovládací jednotku na fotce. V současné době nemá ochranu pro zastavení při předmětu mezi sloupy - chybí čidla. Nevíte, jak se k jednotce zapojují a jaké mají mít parametry?

Otevírání brány Clemsa
Otevírání brány Clemsa #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vaše čidla to jsou fotobuňky, které vám chybí, třeba tyto základní. Ale pokud nedáte označení řídící jednotky, nikdo vám asi nepomůže. Kabely máte ke sloupkům natažené? Rozepište se... a dejte typ řídící jednotky, ze stávající fotky se to těžko luští...typ je snad v levém dolním rohu tištěného spoje...MODELO xxxx

hodnocení

0x

já jsem trochu pohledal a podle fotky to bude asi toto -ale to jste si mohl najít sám *zed*-samozřejmě jak píši je to podle fota a ty fotobuňky si najděte na netu podle výrobce to jsem taky našel-dá se k tomu dokoupit skoro vše ... docplayer.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]