Dobrý den, prosím o radu,přikládám foto balanceru,který jsem kupoval pro články li-ion a ted koukám,že je s největší pravděpodobností určen pro články lifepo.Kde je prosím pravda?Děkuji.
ja mam na spodni strane nalepku QC pass 3.7 V -> pak jsou to pro lion
pro lifepo tam bude 3.2V
lila
Zdravím,bylo to koupeno na Hadexu,co si pamatuji tak za účelem pro lion,ale když zadám pro články lifepo,tak je tam přesně tenhle.Na spodní straně žádná nálepka není,ale není vyloučeno,že za tu dobu co ho mám tak se neodlepila.Děkuji.Lze to nějak vyzkoušet prakticky?
Myslím, že určitě, buď je to nabije na 4,2, nebo vybije na 3,7 a bude jasno Pokus s měřením balančního napětí mi jen přišel rychlejší, než připojovat všechny články, protože to balancování je pasivní a funguje nezávislé (aspoň myslím), zatímco aby seply vstupní) výstupní mosfety, musí být připojený všechny články a jejích napětí být v "pracovním" rozsahu.
lila
Pro Bery, Děkuji za info,ještě prosím k zapojení,narazil jsem na dvojí verzi,viz foto,jaký je v tom rozdíl a který je správně?Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.