Nejste přihlášen/a.
Nemějte obavy, nic se nestane. Všechno co v iphonu máte, vám tam zůstane. Já mám 14, aktualizaci mi to vždycky napíše. Trvá to pár minut a většinou přibudou nějaké rady potřebné k lepšímu ovládání. Ale pokud je nebudete chtít využít, nemusíte.
Zdravím stir,
to už vyšla osmnáct-dvojka? Mě to ještě necinklo..
Jinak, nic proti, každý ať dělá jak chce. Ale já mám pro jistotu zapnuté automatické jen aktualizace všech aplikací, ale ne iOS. To dělám manuálně. Ikdyž se mi nestalo za 14 let že byl problém.
Ale vím o kolegovi, který ráno aktualizovaný tel. vzal, zadal kód po aktualizaci, tel. se tvářil že vše v pohodě.
Mezi tím ho dal do nabíjecího držáku v autě a tel. si udělal automaticky další zálohu. Po přijetí do práce tel. zlobil, sekal se.. a byl problém na světě. Jasně že to rozchodil, ale čas a práce a nervy.
Jinak, aktualizace lze přeskočit všechny, klidně z 16 na 18.2 atd, není problém.
Zdravím,
máte telefon zálohovaný? Předpokládám, jako každý, že ano.
Nestává se, ale může se stát cokoliv. Nechcete-li nikdy přijít o data ( a to nejen při aktualizaci, ale při ztrátě nebo rozbití), zálohujte automaticky na iCloud (standardně), nebo třeba i do počítače, pokud nemáte dostatek místa na iCloud.
Jinak jak říkají ostatní, ničeho se nebojte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.